Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

ΒΙΟΛΟΓΙKH ΚΑΛΛΙEΡΓΕΙΑ

Εάν νομίζετε πως στο apolnarama το μόνο που κάνουμε είναι να πίνουμε τσίπουρα και μπύρες και να χασομεράμε παίζοντας μπιριμπα και ξερή , πλαναστε πλάνη οικτρά!!
Για μια ακόμη φορά βάζουμε ένα λιθαράκι στην συλλογική προσπάθεια όλων στη διάσωση της υγείας μας και περαιτέρω στην ομαλή λειτουργία της φύσης . Eτσι αποφασίσαμε και ήδη την στιγμή που αυτές οι σειρές δημοσιεύονται έχει φυτευτεί κήπος με όλα τα απαραίτητα για το καλοκαιρινό τραπέζι ζαρζαβατικά!!! Βασική προϋπόθεση του όλου εγχειρήματος είναι να μην χρησιμοποιηθούν φάρμακα και λιπάσματα κατά την διάρκεια καρποφορίας με λίγα λόγια δημιουργήσαμε βιολογικό μπαχτσέ!! Ένας μπαχτσές που δεν του λείπει τίποτε έχει τις ντομάτες του, τα κρεμμυδάκια του , τα αγγουράκια του, τις μελιτζάνες και τα πιπέρια για τηγάνι και φούρνο. Kαι φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το μποστάνι με τα καρπούζια και τα πεπόνια.
Επίσης έχουνε γίνει οι πρώτες εργασίες για να φυτέψουμε αμπέλι έκτασης δυο περίπου στρεμμάτων με απώτερο σκοπό να εξασφαλίζουμε το τσίπουρο και το κρασί της χρονιάς!! Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω πως από τα λόγια στην πράξη ανέλαβαν να φέρουν τις εργασίες δυο καλοί φίλοι – ο Κώστας και ο Στέφανος ενώ εγώ ασχολήθηκα με το αμπέλι.


apolnaboss

Δεν υπάρχουν σχόλια: