Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

βιολογικές καλλιέργειες κήπος-μποστάνι-αμπέλι

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που σας δημοσίευσα τις πρώτες φωτογραφίες από τις βιολογικές καλλιέργειες μας οι οποίες υλοποιήθηκαν από την ιδέα που είχαμε μια παρέα θαμώνων του apolnarama. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ξεναγήσω , μέσω του διαδικτύου, για να δείτε την εξέλιξη όλων!!
Ας ξεκινήσω από το αμπέλι ή μάλλον από τα κλήματα για το αμπέλι που βρίσκονται στη λεγόμενη αβριά για να μπορέσω να τα φυτέψω τον ερχόμενο Μάρτιο στο χωράφι που έχω κατάλληλα διαμορφώσει!

Εδώ είναι το μποστάνι που έχουμε φυτέψει περίπου 180 ρίζες πεπόνια και καρπούζια αλλά και δίπλα έχουμε άλλο ένα , νέο, κήπο με διάφορα ζαρζαβατικά!!



Αυτός είναι ο πρώτος μπαχτσές και είναι έτοιμος να μας δώσει παραγωγή! ΦΤΥΣΤΈ ΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ!!!! Και να φανταστείτε πως μας έκανε επιδρομή και ο χάμουργκας που μας πήγε αρκετά πίσω την εξέλιξη της παραγωγής Αλλά ευτυχώς με τις κατάλληλες ενέργειες καταφέραμε να τον απομακρύνουμε

Και μιας και ασχοληθήκαμε με τις βιολογικές καλλιέργειες είπαμε να βάλουμε και μερικά ζωντανά τα οποία είναι σπάνια να βρεθούνε στο εμπόριο και έτσι εκτρέφουμε αυτή την στιγμή 5 πάπιες και 5 αγριόχοιρους!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: