Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

εδω ειμαστε παλι!

Καλοκαιρινή ανασκόπηση

Εδώ είμαστε πάλι , ανοίξαμε και σας περιμένουμε μετά από ένα τρελό, πραγματικά, καλοκαίρι επιστρέψαμε στο blog για να σχολιάσουμε και να προβάλουμε οτιδήποτε παράξενο, καινούργιο και άξιο λόγου……….
Γιατί όμως λέω πως το καλοκαίρι που πέρασε ήτανε τρελό…. Γιατί όντως ήτανε , είχαμε γάμους, εκδηλώσεις με δημοτική μουσική, εκδηλώσεις με ρέγγε στο παλιό Κωσταράζι, river party, ξεσάλωμα με μπικίνι στο Βογατσικό [ Μύκονος], πιστεύω πως δεν χρειάζεται να σας αναφέρω άλλα παραδείγματα για να διαπιστώσετε το ότι ήτανε τρελό το καλοκαίρι που πέρασε? Και φυσικά όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από ποτό που αυτό αμέσως σημαίνει πως ελάχιστες καλοκαιρινές βραδιές ήμασταν alcohol free. Μάλιστα έκανα πολλές προσπάθειες να πείσω εαυτόν και αλλήλους να ελαττώσουμε την οινοποσία αλλά έπαιρνα πάντα και από όλους την ίδια απάντηση….΄΄.θα το κόψουμε μετά τις γιορτές…..΄΄ και όπως γνωρίζετε πολύ καλά το ελληνικό καλεντάρι είναι γεμάτο από γιορτές.
Για να τα πάρω τα πράγματα από την αρχή να μπορέσω να σας προσανατολίσω για το τι ακριβώς έγινε …….αρχής γινόμενης από το δημοτικό πανηγύρι στο χωριό μας όπου διήρκησε 4 μέρες και περιλάμβανε δημοτικά και λαϊκά συγκροτήματα όπως και χορευτικά . Είχαμε και την βράβευση των πρωταθλητών μας μιας και φέτος η ομάδα ποδοσφαίρου του Κωσταραζιου κατέκτησε την κορυφή, είχαμε και την κλήρωση για το μηχανάκι ,που δεν το κέρδισε τελικά ο Βασίλης [κέρδισε 2 κατά σειρά μηχανάκια] αλλά το πήρε η ΕΠΣ. Ο κόσμος που παραβρέθηκε στην πλατεία μας τις 4 αυτές ημέρες είχε να πιει άφθονη ρετσίνα να φάει πεντανόστιμο σουβλάκι και να χορέψει με θρακιώτικους ,ηπειρώτικους , καλαματιανούς χορούς. Φυσικά υπηρξε και ένα γεγονός το οποίο αμαύρωσε την όλη θετική αύρα των εκδηλώσεων μας . Μια ομάδα παιδιών παραβίασε το ψυγείο με τις μπύρες και τα κρέατα προκαλώντας υλικές ζημιές και δημιουργώντας πρόβλημα στους διοργανωτές το οποίο όμως λύθηκε όταν έγιναν οι απαραίτητες μηνήσεις. Να μην ξεχάσω να σας αναφέρω πως την Τετάρτη τραγουδήσανε τα πιτσιρίκια και ήτανε φοβερά ενώ την Πέμπτη οι διαμαντόνυφες παίξανε θέατρο με θέμα το σχολείο στην δεκαετία του ΄50.
Τα προαναφερθέντα , ώμος ήτανε αναμενόμενα μιας και κάθε χρόνο οι εν λόγω εκδηλώσεις στην πλατεία έχουνε επιτυχία. Αυτό που όλοι περιμέναμε με αγωνία να δούμε ήτανε η συναυλία των locomondo στο π. Κωσταραζι!! Ναι , γιατί πρώτη φορά διοργανώθηκε το συγκεκριμένο event…..΄… λογικό είναι να μην ξέρουμε ποια ακριβώς θα είναι η έκβαση και το αποτέλεσμα. Όμως η διοργάνωση ήτανε άψογη οι διοργανωτές λειτουργήσανε με τρόπο επαγγελματικό……… η 13η Αυγούστου έφτασε , ανεβήκαμε γύρω στις 9 μμ όλα ήτανε στην εντέλεια…. Τα εισιτήρια έφτασαν τα 750 περίπου , στην πλατεία του χωριού είχε στηθεί μια μεγάλη εξέδρα με όλα τα απαραίτητα ηχητικά και φωτιστικά μηχανήματα, εκατέρωθεν της μουσικής σκηνής στηθήκανε δυο bar από τα οποία ο κόσμος μπορούσε να προμηθευτεί ποτά και κρύα σάντουιτς. Στην είσοδο της πλατείας είχε ένα ταμείο και ένα μεγάλο μπουφέ από όπου παίρναμε τα σουβλάκια και τα λουκάνικα.
Το ξεκίνημα πριν να βγούνε οι locomondo έκανε ένα συγκρότημα rock από την Καστοριά ενώ περίπου στις 22 κ 45 άρχισε η κύρια συναυλία. Για τις επόμενες δυόμιση ώρες είχανε καταφέρει με την μουσική τους να μας πάρουνε από τα 1000 περίπου μέτρα υψομέτρου και να μας μεταφέρουν σε τροπική παραλία δίπλα στο κύμα………………..Υπερέβαλαν εαυτό και τραγουδήσανε φοβερά, ακόμη και οι πιο δύσπιστοι παραδεχθήκανε πως η μουσική ήτανε φανταστική.
Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα μέλη και ο πρόεδρος της ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ που εργαστήκαν για να μας προσφέρουν μια τέτοια βραδιά και μακάρι να γίνει θεσμός κ κάθε χρόνο να έχουμε μια συναυλία στην πλατεία του π. Κωσταραζίου.
Όσο για το river τι μπορεί να πει κανείς, όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος …… μόνο που φέτος είχε ρεκόρ εισιτηρίων και μην ξεχνάμε πως έκλεισε τα 30 χρόνια……….!!!!
Εάν πέρσι στο Βογατσικό εμφανίστηκε ένας τύπος καβάλα σε ένα γαϊδουράκι φωνάζοντας ΜΥΚΟΝΟΣ…..ΜΥΚΟΝΟΣ φέτος εμφανίστηκαν μωρά καλλίγραμμα με μπικίνι και παραλία με πισίνα κ αμμουδιά …….. Όχι … την ώρα που τα γράφω αυτά είμαι μια χαρά!!!! Ναι!!! Συνέβη και αυτό…….Είδαμε την ανακοίνωση πήραμε τα αντηλιακά μας και πρόσω ολοταχώς για το bar velvet όπου 5 μαυρισμένα αιθέρια, αέρινα και τροπικά μωρά από το eli – eli ήτανε εκεί πρόθυμα να μας δείξουν πως κολυμπάνε και πως χορεύουν στην πισίνα αλλά και στο bar…….λογικό είναι πως ξημερώσαμε πάνω στο bar χορεύοντας και ενώ μας έχουνε κάνει λούτσα οι αιθέριες υπάρξεις!!!
Μέσα σε δυο σελίδες, όμως, δεν γίνεται να παρουσιάσω τα γεγονότα λεπτομερώς αλλά σίγουρα σας έχω δώσει ένα γενικό σκαρίφημα των όσων συνέβησαν.






Apolnaboss
D. Antonakis

Δεν υπάρχουν σχόλια: