Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ντομινικ Στρος Καν: Να φύγετε κύριε! Να πάτε αλλού! Και μείς δίνουμε ενοίκιο 10.000 ευρώ, όχι όμως...στην Ελλάδα

 

Σύρμα από ΔΝΤ να νοικιάσει μόνο με 2.000 ευρώ ενοίκιο. Τζαμπαντάν του δίνει ο Καρατζαφέρης φιλετάκι στο Φάληρο, με θέα πιάτο το Αθηναϊκό πέλαγος! Δώσε και μένα μπάρμπα, με λίγα λόγια! Μα αφού βρε Γιώργο κέντρο θέλει και....
θέα Ακρόπολη σου λέει ο άνθρωπος, που τον κατεβάζεις στο Φάληρο και του χαλας την ειδυλιακή ατμόσφαιρα. Αλλωστε μπορει να θέλει να έχει υπο τον έλεγχο του και την κατάσταση με τους συμβασιούχους που ανεβαίνουν στα μαρμαρα.
Ο Γ.Καρατζαφέρης έμαθε από τα ΜΜΕ ότι ο Ολλανδος επικεφαλής του ΔΝΤ νοικιασε σπίτι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου με 9100 μηνιαίο ενοίκιο. Και επειδή του Γιώργου τέτοιες πάσες δεν του ξεφεύγουν ΠΟΤΕ, βγήκε και δήλωσε πως προσφέρεται να παραχωρήσει ένα διαμέρισμα 250τμ με θέα στον Φαληρικό όρμο και τα χρήματα που προτείθετο να ξοδεύει ο ολλανδός κάθε μήνα να κατατίθενται στο ταμείο της Βουλής για να μειωθεί το δημόσιο χρέος. Λοιπόν μετά από τέτοιες ευφάνταστες ατάκες πραγματικά σκεφτομαι ότι η ελληνική πολιτική σκηνή χωρίς τον Γιώργο Καρατζαφέρη θα είναι πολλή φτωχή και μίζερη ... και το εννοώ αυτό!

πηγη  ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια: