Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

"Αχρηστες" θεωρεί ο Πάγκαλος τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας!

 

Μαζέψτε τον κε Βενιζέλο!
κοι Αρχηγοί, Είσθε άχρηστοι!
Δηλώσεις Πάγκαλου στην εκπομπή "ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" της ΝΕΤ προ ολίγου!
Κατά τα λεγόμενα του κου Πάγκαλου: "Ο ποιό αντιπαραγωγικός κλάδος του Ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας"!
Ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος συνεχίζει το τροπάριο, ένας διπλωμάτης καλύτερος από ένα σύνταγμα, και προσβάλλει τις ΕΔ και τα ΣΑ. Όλοι αυτοί που φυλάνε τα σύνορα, αυτοί που θαλασσοδέρνονται για την φύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αγαίο, αυτοί που παίζουν την ζωή τους κορώνα-γράμματα καθημερινά αναχαιτίζοντας τα Τούρκικα-εχθρικά αεροσκάφη είναι άχρηστοι!
Επιπλέον οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας που κινδυνεύουν για την ασφάλεια των πολιτών από τα σμήνη των εγκληματιών λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την πατρίδα μας κάθε μέρα δεν προσφέρουν. Επιτέλους κάποιος δεν θα βάλει φραγμό στον κατ' επανάληψη υβριστή ολοκλήρου του Ελληνικού λαού!
Πηγή:@rmy @lert

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου ο κ.Πάγκαλος είπε τη σκληρή αλήθεια γιά μιά ακόμη φορά. Και το λέω εγώ που δεν ψηφίζω το κόμμα του και γνωρίζω το ποιόν του
(σοσιαληστής από αρχοντική οικογένεια της Κύθνου από το 16ο αιώνα και εγγονός του χουντικού του 1925 και δημιουργού των ταγμάτων ασφαλείας το 1942). Στρατιωτικοί δεν είναι οι 100 που αναχαιτίζουν τα τούρκικα f16 αλλά οι χιλιάδες καραβανάδες που συνταξιοδοτούνται στα 48,οι χιλιάδες ταβλαδόροι των στρατιωτικών γραφείων, πρατηρίων, ΚΑΑΥ,που ροχαλίζουν το απόγευμα στο στρατόπεδο για να έχουν 3 μέρες ρεπό, με τις "άγαμες" θυγατέρες στα 45 που έχουν 3 παιδιά και δεν παντρεύονται για να μη χάσουν τη σύνταξη, οι 80ρηδες που παντρεύονται 22αρες Ουκρανέζες που έχουν να εισπράττουν σύνταξη μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.
Όσο για τα σώματα ασφαλείας, ρυθμίζουν την κυκλοφορία από το απέναντι προποτζήδικο, τη σκάνε οι κρατούμενοι από τα κρατητήρια και οι αστυφύλακες κοιμούνται, και κάποιοι άλλοι αποσπόνται σε γυναίκες βουλευτών για να τις ψωνίζουν από το σούπερ μάρκετ. Νισάφι πια. Όσο για τα σύνορα που φυλάνε, το βλέπω, έχουμε 3.000.000 λαθρομετανάστες. Ας πιάσουν κανέναν κλέφτη πρώτα, εδώ ο άλλος έφυγε μέσα από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο..