Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Τι δουλειά έκαναν πριν γίνουν διάσημοι;

 

 

brandpit430336

Πολλοί από τους σταρ της μουσικής, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης χρειάστηκε να κάνουν τις πιο απίθανες δουλειές πριν ακόμη έρθει η αναγνώριση και κερδίσουν το «εισιτήριό» τους για τον κόσμο της λαμπερής διεθνούς showbiz. Η πιο sexy ηθοποιός του Αμερικανικού box-office, που δεν είναι άλλη από την μελαχρινή κουκλάρα Megan Foxx, για να πάει το πρωί στη δουλειά δεν έβαζε τα μοιραία της ψηλοτάκουνα, αλλά ένα ολόσωμο κοστούμι... μπανάνας αφού δούλευε ως «μασκότ-κράχτης» σε μαγαζί με milkshakes! Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη δουλειά είναι κάτι σαν... προθάλαμος για να γίνει κάποιος μετέπειτα sex-symbol, γιατί ακριβώς το ίδιο έκανε και ο σούπερ σταρ γόης Brad Pitt στις αρχές της καριέρας του, καθώς φορούσε τη στολή ενός γιγαντιαίου κοτόπουλου και στεκόταν για διαφήμιση μπροστά από το εστιατόριο που σέρβιρε ψητά κοτόπουλα όπου εργαζόταν!

Ο κλάδος της εστίασης, όμως, ήταν ένας τομέας στον οποίο «θήτευσαν» πολλοί άλλοι διάσημοι, αφού χαρακτηριστικό είναι, επίσης, το παράδειγμα της ζουμερής και γκλαμουράτης Λατίνας ηθοποιού Eva Mendes, που η θέα ενός μισοψημένου hot-dog μάλλον θα της ξυπνήσει μνήμες από τα χρόνια της άσημης ζωής της, όταν δούλευε ως ψήστης στην αλυσίδα φαστφουντάδικων «Hot Dog On A Stick». Αλλά και η γόησσα του σινεμά, Julia Roberts, εργαζόταν ως παγωτατζού στη γνωστή αλυσίδα παγωτών «Baskin Robbins». Ευτυχώς για αυτήν, ο ρόλος της στο «Pretty Woman» την εκτόξευσε στο πάνθεον των σταρ και έτσι δεν χρειάστηκε να γεμίζει πια χωνάκια βανίλια-σοκολάτα!

Από τον κόσμο της μουσικής τώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια των κοριτσιών, Pink μέχρι το 2000 δούλευε σε ένα εστιατόριο MacDonald's και στο ίδιο ακριβώς φαστφουντάδικο εργαζόταν και ο Fred Durst, ο τραγουδιστής των Limp Bizkit. Τίποτα, όμως, δεν είναι δυσκολότερο από το να φανταστούμε την απόλυτη βασίλισσα της pop, Madonna, που σέρβιρε στην επίσης γνωστή αλυσίδα Dunkin' Donuts, πριν δώσει ραντεβού με τη δόξα και γίνει το πιο επιτυχημένο... «Material girl»! Ισως μας να είναι εξ ίσου δύσκολο να αναλογιστούμε ότι η καλλιτέχνιδα που μάγεψε όλον τον κόσμο με τη φωνή και την κλάση της, που δεν είναι άλλη από την καταπληκτική ερμηνεύτρια Barbara Streisand, εργαζόταν επίσης ως σερβιτόρα σε κινέζικο εστιατόριο στην πόλη της, τη Νέα Υόρκη.

Οσο σπούδαζε υποκριτική και πάλευε να δικτυωθεί στο χώρο του θεάματος συμμετέχοντας με μικρά ρολάκια σε νεανικές ταινίες, ο βραβευμένος ηθοποιός Nicolas Cage δούλευε στο σινεμά της γειτονιάς του πουλώντας pop-corn. Αλλά και η πασίγνωστη pop-rock τραγουδίστρια (και εσχάτως σχεδιάστρια μόδας), Gwen Stefani, ήταν ταμίας στην αλυσίδα από καφετέριες Dairy Queen, στη γενέτειρά της, το Orange County της California, ώσπου ο αδελφός της να δημιουργήσει ένα συγκρότημα που το ονόμασε «No Doubt» και έβαλε την ξανθή και στιλάτη Gwen να τραγουδά. Η μπάντα έγινε πασίγνωστη ανά τον κόσμο και τα υπόλοιπα είναι αυτό που λέμε «ιστορία»!

Κομμωτική τέχνη

για καλλίφωνα λαρύγγια

Οι περισσότεροι θαυμάζουν την πλούσια και πάντα καλοχτενισμένη κόμη της, ωστόσο δεν γνωρίζουν ότι η σούπερ σταρ του τραγουδιού Beyonce είχε... μυηθεί στον κόσμο της κομμωτικής από πολύ μικρή ηλικία, αφού εργαζόταν ως βοηθός στο συνοικιακό κομμωτήριο που διατηρούσε η μητέρας της. Φαίνεται ότι η χτένα και το πιστολάκι ήταν αυτά που είχαν μαγέψει αρχικά και την ντίβα της σόουλ, Mariah Carey, καθώς επιδίωξε μια καριέρα κομμώτριας ξεκινώντας, βέβαια, από τα χαμηλά, σκουπίζοντας τις τρίχες από το πάτωμα του κομμωτηρίου όπου εργαζόταν, όπως είχε η ίδια εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της... Ωσπου μια μέρα δεν άντεξε, είπε στο αφεντικό ότι πάει μέχρι τη γωνία να κάνει ένα τηλεφώνημα και δεν ξαναγύρισε ποτέ! Η επόμενη φορά που την ξαναείδε ήταν στην οθόνη της τηλεόρασής του!

Τα πιο απίθανα επαγγέλματα!

Tην ξέρουμε όλοι ως τη σούπερ διάσημη περσόνα Hannah Montana, ωστόσο προτού εμφανιστεί στο ομώνυμο show η γλυκιά ηθοποιός και τραγουδίστρια Miley Cyrus δούλευε πολύ σκληρά, πριν αποκτήσει την τωρινή της φήμη, αφού καθάριζε τουαλέτες από την ηλικία των 11 ετών. Τα τελευταία χρόνια ο rich & famous σούπερ σταρ του Hollywood, Tom Cruise, μένει στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όμως παλαιότερα εργαζόταν σε ένα από αυτά ως γκρουμ. Ο ταλαντούχος γόης Johnny Depp πωλούσε στυλό μέσω τηλεφώνου. Ισως έπειτα να χρησιμοποίησε κάποια από αυτά για να υπογράψει μερικά από τα «χρυσά» κινηματογραφικά του συμβόλαια... Τώρα τη βλέπουν και χαμογελούν, όμως παλιά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, αφού η λαμπερή και καταξιωμένη ηθοποιός Demi Moore εργαζόταν σε εταιρεία οφειλών ως εισπράκτορας χρεών. Ο νυν άντρας της, Ashton Kutcher, στα πρώτα του βήματα έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας ως καθαριστής πατωμάτων σε εργοστάσιο, ενώ όταν τα πράγματα στένευαν επικίνδυνα έφτανε στο σημείο να... πουλάει το αίμα του σε τράπεζες αιμοδοσίας! Πριν γίνει γνωστός ως rock-star, μουσικός και συνθέτης, ο Rod Stewart ασκούσε ίσως ένα από τα πιο μακάβρια επαγγέλματα, αφού έσκαβε τάφους για λογαριασμό ενός γραφείου κηδειών. Προφανώς, όμως, από το... σκάψιμο και το θάψιμο βρήκε το δρόμο για την κορυφή. Ο ηθοποιός Christopher Walken έχει να καυχιέται ότι έκανε μια από τις πιο ριψοκίνδυνες δουλειές ever, καθώς εργαζόταν σε ένα τσίρκο και ήταν υπεύθυνος στο νούμερο με τα λιοντάρια! Θέλοντας μια αλλαγή στη ζωή του, ο επιτυχημένος ηθοποιός Matthew Mc Conaughey άφησε τη γενέτειρά του στο Texas και πήγε να βρει την τύχη του στη μακρινή Αυστραλία, όπου για να συντηρηθεί στην αρχή εργαζόταν ως καθαριστής σε κοτέτσια. Φαίνεται ότι ο σοβαρός και ταλαντούχος ηθοποιός Hugh Jackman έχει και κωμική φλέβα, αφού στα πρώτα του βήματα ήταν κλόουν σε παιδικά πάρτι, επάγγελμα που έκανε με μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι έβγαζε περίπου 50 δολάρια για την κάθε του εμφάνιση. Φαίνεται τέλος ότι είχε αντίκτυπο στο μετέπειτα χαρακτήρα του αφού το τρελό αγόρι των Rolling Stones, ο «πολύς» Mick Jagger, δούλευε ως το παιδί για τα θελήματα σε ψυχιατρείο!

Ντόριαν Νικολαρά  Αποκαλύψεις - Passarella

Δεν υπάρχουν σχόλια: