Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Το ντεμπούτο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

 

Πρεμιέρα στην τηλεοπτική της εκπομπή είχε το βράδυ της Δευτέρας η Τζούλια Αλεξανδράτου με καλεσμένη την Έφη Θώδη.

Φορώντας ένα λαμέ, ευήλιο και ευάερο, φόρεμα και μερικά κιλά κοσμήματα, η Τζούλια συνεντεξιάστηκε με την Εφη Θώδη με φόντο το Ηρώδειο και μουσική υπόκρουση Μίκη Θεοδωράκη.

Τα γυρίσματα όμως δεν περιορίστηκαν στο χώρο του ρωμαϊκού Ωδείου, αφού μεγάλο μέρος της συνέντευξης γυρίστηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας.

Με το γνωστό της ύφος η Τζούλια έκανε τις αφοπλιστικές της ερωτήσεις και ακόμα και η ατακαδόρος Έφη Θώδη δυσκολευόταν να απαντήσει.

Όπως για παράδειγμα στο φοβερό ερώτημα «πόσες τρύπες έχει το κλαρίνο», το οποίο η τραγουδίστρια δεν κατάφερε να απαντήσει, παρά μόνο με ένα γενικό «πολλές».

Και αφού η μαγειρική είναι πλέον σημαντικό κομμάτι της τηλεόρασης, ε δεν θα μπορούσε η Τζούλια να μην φτιάξει και μια πίτα με την Θώδη. Έβαλε λοιπόν τα γάντια της, όχι της κουζίνας, αλλά του μποξ και πήρε θέση, δίπλα στην Έφη για μια μοναδική σπεσιαλιτέ: τυρόπιτα με δυόσμο.

«Σήμερα θα ξεφτυλίσουμε τα Top Chef και τα Master Chef» είπε η Έφη Θώδη και αμέσως ξεθάρρεψε η Τζούλια και πήγε να ανοίξει το φύλλο. Από τις πρώτες προσπάθειες όμως άρχισε και τα φιλοσοφικά ερωτήματα του στιλ «φοβάμαι μη το σκίσω» για να της απαντήσει η έμπειρη μαγείρισσα Έφη Θώδη ότι το κόλλησε.

Κι έτσι ανάμεσα στην τέχνη και την μαγειρική πέρασε η ώρα και η Τζούλια μας ανανέωσε το ραντεβού για την άλλη εβδομάδα, στο EXTRA3.   

 

πηγη  star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: