Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα

istoria_1821

όλα στην χώρα μας βαδίζουν κατ' ευχή, παρακολουθούμε τις καθημερινές εξελίξεις και πραγματικά μένουμε άναυδοι από την ροη τους. Από την μια οι πολιτικοί που αλληλεπικαλύπτονται  για να μην πάει κανείς τους στη φυλακή, να βρίσκουν εξιλαστήρια θύματα για να μπορέσουν να κουκουλώσουν όλα τα περιβόητα και συνάμα  τεράστια σκάνδαλα που βγήκαν στη φόρα τα τελευταία χρόνια και αριθμούν πολλά εκατομμύρια ευρώ...... από την άλλη κάνουν νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής που να βάζουν φυλακή ΕΜΑΣ! Δεν τους φτάνει το γεγονός ότι μας φόρτωσαν το δάνειο από το ΔΝΤ για να ξεχρεώσουμε όσα ΑΥΤΟΙ έφαγαν, θέλουν να μας βάλουν και στη φυλακή, γιατί πιστεύω πως με την ανεργία που μαστίζει τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότερο όλους μας, όλο κάποιοι παραπάνω θα γίνονται οι οφειλέτες προς το δημόσιο, και αν ισχύσει ο νόμος θα πηγαίνουμε στη φυλακή για οφειλές άνω των  5000 euro. Εμείς στη φυλακή και τα ΛΑΜΟΓΙΑ έξω!! Αλλά να μην ξεχνάμε πως αυτοί έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι, μας το δανείζουν το μαχαίρι μια φορά καθε3,5 χρόνια αλλά εμείς αντί να το χρησιμοποιήσουμε σωστά .. .. καθαρίζουμε με αυτό τα νύχια μας ........ επομένως φέρουμε και εμείς μεγάλο βάρος της ευθύνης  όλων όσων ΑΥΤΟΙ πράττουν!

Μια φορά δεν μπορώ να πω ....... κάθε  που θέλουν να περάσουν ένα νομοσχέδιο στη βουλή μας έχουν και μια κίντερ έκπληξη για να έχουμε να απασχολούμαστε! Για το νομοσχέδιο αυτό αλλά και για τις αποφάσεις της επιτροπής για τα σκάνδαλα,  μας έριξαν στην νομική Αθηνών 250 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κατασκηνωτές!! Όλοι έρχονται και λένε πως δεν γνώριζαν ότι έρχονται από την Κρήτη και βρέθηκαν προ εκπλήξεως , φυσικά οι πρωτεργάτες όλης αυτής της συγκάλυψης,ΜΜΕ,  μας βομβαρδίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με ειδήσεις που αφορούν τους δύστυχους εργάτες,ναι το άκουσα και αυτό λες και ο δημοσιογράφος ήξερε τι δουλειά έκαναν στην πατρίδα τους, οι πρυτάνεις ρίχνουν το μπαλάκι στην κυβέρνηση και τούμπλαλιν ,και έτσι μπορούν το βράδυ να περνάνε ότι νομοσχέδιο θέλουν ανενόχλητοι .. ...

Στην όλη αυτή όμορφη ατμόσφαιρα έρχεται να προστεθεί και η νέα σειρά του ΣΚΑΙ 1821. Χθες το βράδυ, με την ευκαιρία που είχε καλή ταινία στο  star, οργανώσαμε κάποια μεζεδάκια και στηθήκαμε στο χαζοκούτι να παρακολουθήσουμε το έργο, όταν αυτό τελείωσε ένας από την παρέα ανέφερε ότι έχει την πρώτη προβολή το ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ. Τα όσα ακούσαμε να λέγονται από τους , δήθεν, ιστορικούς κόντεψαν να μας πείσουν ότι τελικά οι έλληνες κακώς ξεσηκώθηκαν και επαναστάτησαν γιατί η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν μια ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ Ελλήνων και τούρκων!!!!! Ότι, λέει ,σε καμία περίπτωση δεν απαγόρευαν οι τούρκοι την εκπαίδευση στα ελληνόπουλα ενώ το γεγονός ότι όλοι πήραν τα βουνά για να προστατευτούν,  το έδειξαν ως  συμπτύξεις πληθυσμού!!!!! Φυσικά πουθενά δεν έγινε λόγος για το παιδομάζωμα και τους γενίτσαρους γιατί θα τους χαλούσε η συνταγή!

Ζουν ανάμεσα μας και με την πρώτη ευκαιρία θα μας αλώσουν, τα πρώτα βήματα έχουν επιτυχώς γίνει και σχεδιάζουν τα επόμενα ενώ εμείς βρισκόμαστε σε βαθύ λήθαργο!!!!

apolnaboss

Δεν υπάρχουν σχόλια: