Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ

  • πέρασε ένας μήνας από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα της η νέα διοίκηση στο δήμο μας αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο.Τουναντίον τα πράγματα είναι τα ιδία και χειρότερα ....... κατά μήκος του κεντρικού μας δρόμου συναντάμε ,στο πεζοδρόμιο, κάτω  κολόνες από τα φωτιστικά που ήθελε να βάλει η προηγούμενη διοίκηση, με μεγάλο κίνδυνο να πέσει κάποιο παιδί ή ηλικιωμένος.
  • Η σημαία μπροστά από το κοινοτικό κτήριο κυματίζει - ΑΚΟΜΑ  ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και κανείς δεν ενδιαφέρεται να την αντικαταστήσει και να διορθώσει τον ιστό της!!
  • στο βουνό πιάστηκαν ,από κατοίκους του χωριού μας , Αργίτες να υλοτομούν παράνομα μέσα στο δάσος μας ξύλα, από ότι μαθαίνουμε οι εν λόγω κύριοι έκοβαν ανενόχλητοι επί σειρά ημερών.
  • Συνεδρίασε χθες το απόγευμα ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού μας σχολείου με θέμα την μεταφορά των μαθητών στο δημοτικό των Αμπελοκήπων. Με τον Καλλικράτη στην εκπαίδευση θα συγχωνευτούν τα σχολεία στους αμπελόκηπους ενώ το  γυμνάσιο  πάει στο Αργος. Θα πάθουμε το ίδιο με την έδρα του δήμου ....... αλλού είναι το κέντρο και άλλοι απολαμβάνουν προνόμια γιατί έχουν εκλεγμένους αντιδημάρχους και συμβούλους!!! Καλό είναι να δούμε όλοι μας το θέμα και να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε ούτος ώστε να κρατήσουμε το δημοτικό εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: