Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Οι πιο αχωνευτες γυναικες του Χολιγουντ !

 

Οι πιο αχωνευτες γυναικες του Χολιγουντ !

Διαβάστε για τις πέντε πιο αχώνευτες στάρ του Χολιγουντ, με την καθεμία για διαφορετικούς λόγους.

Η αλήθεια είναι ότι με κάποιες από τις διάσημες γυναίκες της σόουμπιζ μέχρι και που ταυτιζόμαστε, ενώ με άλλες, ούτε που θέλουμε να τις βλέπουμε. Δε μας αρέσει να βλέπουμε τους καλυμμένους με χρυσόσκονη αστέρες να προσποιούνται ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν είμαστε. Εμείς ούτε ξοδεύουμε πέντε ώρες στο γυμναστήριο ούτε κερδίζουμε 10 εκατομμύρια ευρώ για εργασία λίγων εβδομάδων.
Gwyneth Paltrow

Παρά το μόνιμο χαμόγελο, η Gwyneth δεν έχει και πολλές συμπάθειες ανάμεσα στο γυναικείο κοινό. Την χαρακτηρίζουν άοσμη, άχρωμη με αδικαιολόγητη εμμονή στην υγιεινή διατροφή. Τρέφεται μόνο με ρίζες και έχει έναν ενοχλητικό άντρα τον Κρις Μάρτιν, του συγκροτήματος Coldplay.
Victoria Beckham

Πάντα υπερβολική με την εικόνα της που θέλει να ναι άψογη σε κάθε πέρασμα της, και με εμμονή στο πολύ αδύνατο σώμα της. Πέρα από την εμφάνιση της, πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να χωνέψουν ότι είναι με έναν από τους ωραιότερους και πολύ επιτυχημένους άντρες του πλανήτη. Αυτό δε χωνεύεται με τίποτα, όσα χρόνια και αν περάσουν...
Madonna

Μπορεί οι γυναίκες να τη λάτρευαν για τη γενικότερη ανήσυχη και φιλανθρωπική εικόνα της, τώρα φαίνεται πως δέχεται τα πυρά τους επειδή αρνείται να δεχτεί με αξιοπρέπεια ότι μεγαλώνει. Αν και θα έπρεπε να συμβιβαστεί με την εικόνα της καιρό τώρα...
Angelina Jolie

Από μια πανέμορφη θνητή με τα όλα της, μεταμορφώνεται σε φίδι κολοβό αρπάζοντας τον Brad από την καημένη τη Τζένιφερ. Μετά από τη βόμβα που έπεσε, εκατομμύρια γυναίκες ένιωσαν το πόνο της γοητευτικής και επιρρεπούς στο να την αφήνουν «μπουκάλα» ηθοποιό.
Penelope Cruz

Γοητευτική και πολύ ζουμερή είναι η ισπανίδα ηθοποιός, φαίνεται ήσυχη και πολύ διακριτική με την εικόνα της χωρίς να προκαλεί, αλλά δεν έχει αφήσει πρωταγωνιστή για πρωταγωνιστή -από τις ταινίες που έχει συμμετάσχει- χωρίς να τον… πειράξει.
πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: