Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Έψαχναν θησαυρό για να "σώσουν" την Ελλάδα!

 

Μία απίστευτη δικαιολογία βρήκαν τέσσερις επίδοξοι χρυσοθήρες-κάτοικοι Αλεξανδρούπολης, όταν τελικά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Η επιχειρηματολογία που ανέπτυξαν είναι ότι έψαχναν το θησαυρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η αξιοποίηση του οποίου θα έσωζε την Ελλάδα από την δεινή θέση που έχει περιέλθει!
Ο συνταξιούχος καπετάνιος και οι τρεις άνεργοι φίλοι του πραγματικά κατέστρωσαν ένα σχέδιο που όμοιό του δε θα υπήρχε άλλο, αξιοποιώντας παλιούς χάρτες και πληροφορίες. Μόνο που δεν πρόλαβαν να το ολοκληρώσουν τις εκσκαφές στην περιοχή της ορεινής Ροδόπης.
Άνοιξαν μια τεράστια τάφρο, χρησιμοποιώντας κομπρεσέρ και γεννήτριες με φτυάρια, τσάπες, σ΄ ένα σημείο δύσβατο, που δύσκολα προσεγγίζεται. Έφτασαν στο Παπίκιο Όρος της Ροδόπης, που υπήρξε φημισμένο κέντρο μοναχισμού από τον 11ο έως τον 15ο αιώνα μ.Χ., εφάμιλλο του Αγίου ‘Ορους.
Οι τέσσερις άνδρες όμως έπεσαν στην αντίληψη τσομπάνηδων, που κινούνται στην περιοχή, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και τους έπιασε για παράνομη ανασκαφή σε χώρο που δε θεωρείται αρχαιολογικός, ενώ κατέσχεσε όλο τον εξοπλισμό τους, γεννήτρια, κομπρεσέρ κλπ.

Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: