Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Νέο παραλήρημα Πάγκαλου από τη Πόλη για εργατικούς Τούρκους και τεμπέληδες Έλληνες

 


Την Κων/πολη επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος , ο οποίος με τις δηλώσεις του στη Hürriyet χάϊδεψε τα αυτιά των Τούρκων , υποτίμησε την Ελλάδα και χαρακτήρισε τους Έλληνες ως τεμπέληδες!
O Πάγκαλος μιλώντας στην εφημερίδα Hürriyet τόνισε, " οικονομικά και πολιτικά βλέπω την Τουρκία ισχυρή. Οι άνθρωποι έχουν επιτυχίες γι'αυτό είναι χαρούμενοι και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού"
Γι'αυτο και η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο " ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας!"

O αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε στη Hürriyet οτι το θέμα της αγοράς και της πώλησης ακινήτων απο τους Έλληνες υπηκόους έχει επιλυθεί αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμη η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και ούτε ξεκίνησε η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ιμβρου με τη Λήμνο.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποτίμησε και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα καθώς δήλωσε " μετά την αγορά της Finansbank κάποιοι εθνικιστές στην Ελλάδα ενοχλήθηκαν. Αλλά σήμερα η Finansbak είναι μια επο τις πιο πετυχημένες επενδύσεις. Οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες, αν πάρουν ως παράδειγμα τις τούρκικες, θα συμαζευτούν"!
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δήλωσε επίσης οτι δεν βλέπει καμία διαφορά στους χαρακτήρες των Ελλήνων και των Το΄ρυκων αλλα ούτε και στην μεφάνιση τους. " Για παράδειγμα σήμερα επισκέφθηκα το Πατριαρχείο. Εκεί είδα κάποιους νέους. Νόμισα οτι είναι Έλληνες κια άρχισα να τους μιλώ στα ελληνικά και είδα οτι δεν με κατάλαβαν. Μετά που είπαν οτι είναι Τούρκοι που ήρθαν να ξεναγηθούν στο Πατριαρχείο."
Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κατα τη διάρκεια της ιδιωτικής του επίσκεψης στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ του Σαββάτου , παρέστη σε δεξίωση προς τιμήν του στην αίθουσα του Ναού Αγίας Τριάδος Ταξείμ, που διοργάνωσε το νεοσύστατο συντονιστικό όργανο της Ομογένειας "Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμέϊκων Ευαγών Ιδρυμάτων".
Το πρωί της κυραικής ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκκλησιασθηκε οικογενειακώς στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου κατά την πανηγυρική Θ. Λειτουργία της Κυριακής των Βαϊων. Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

 

Posted by Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: