Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ο Πάγκαλος διαψεύδει τη Hurriyet

 

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Θ. Πάγκαλος διέψευσε τα περί δηλώσεών του στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet. Σύμφωνα με το πολιτικό του γραφείο δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του τύπου

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος τα περί δηλώσεων του στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, "κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Παναγιότατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου. Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο".
Είχε προηγηθεί η επίθεση στον Θ. Πάγκαλο από το Γιάννη Μιχελάκη, με αφορμή τις φερόμενες ως δηλώσεις του.
Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι "είναι, πλέον, εκτός ελέγχου και εξαιρετικά επικίνδυνος" και τόνισε ότι "το θέμα είναι εάν ο κύριος Παπανδρέου θα εξακολουθήσει να τον καλύπτει".
Εντούτοις δημιουργείται μείζον ζήτημα, ως προς και την τουρκική εφημερίδα καθώς έχοντας ως τίτλο "Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας", ανέφερε ότι ο επισκεπτόμενος την Κωνσταντινούπολη κ. Πάγκαλος δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι ενώ οι Τούρκοι εργάζονταν σκληρά, οι Έλληνες τεμπέλιαζαν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σήμερα μια σοβαρή οικονομική κρίση.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: