Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Έφτιαξε ψεύτικο προφίλ γυναίκας στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να προσελκύσει τον ερωτικό αντίζηλό του και να τον παρασύρει σε συνάντηση σε ερημική τοποθεσία για να τον σκοτώσει. Ο 26χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ ζήλευε παθολογικά την πρώην φίλη του, μια 25χρονη από τη Βουλγαρία, με τη...ν οποία θεωρούσε ότι ο 30χρονος Έλληνας είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της...
Έφτιαξε το γυναικείο προφίλ στο facebook, με τη βοήθεια 23χρονου φίλου του, και με ερωτόλογα κατάφερε να οδηγήσει το θύμα στο δολοφονικό ραντεβού.
Ο 30χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στις 19:15 το απόγευμα της 8ης Μαΐου 2010 στο 40ο χιλιόμετρο της Λ. Αθηνών-Σουνίου σε υπαίθριο χώρο κοντά σε εστιατόριο, μέσα στο αυτοκίνητό του.
Το θύμα καθόταν στη θέση του οδηγού σκυμμένος πάνω στο τιμόνι, με τραύματα από πυροβόλο όπλο σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο της δολοφονίας περίμεναν τρεις νεαροί άνδρες, ο 26χρονος από την Αλβανία και δύο ακόμη άτομα. Μόλις έφθασε ο 30χρονος Έλληνας στο συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητό του περιμένοντας να δει μπροστά του την κοπέλα με την οποία συνομιλούσε στο facebook, τον πλησίασε ο 26χρονος και άδειασε ένα πιστόλι πάνω στο κορμί του.
Κίνητρο του εγκλήματος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ήταν η παθολογική ζήλεια του 26χρονου Αλβανού για την πρώην φίλη του από τη Βουλγαρία, με την οποία θεωρούσε ότι το θύμα είχε ερωτικές σχέσεις. Μετά από αναζητήσεις ενός χρόνου, ο 26χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην παραλία Αλίμου. Όταν κατάλαβε τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει βουτώντας στη θάλασσα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε βρεγμένος στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής.
(ΠΗΓΗ)Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: