Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Iταλικό Βατοπέδι…με lifestyle μπίζνες και καλόγριες να κάνουν στριπτίζ!

Μπορεί ο Εφραίμ και οι συν αυτό να ήταν άριστοι στις μπίζνες του real estate και στις ανταλλαγές με το δημόσιο …και με τις υψηλές γνωριμίες με τους πολιτικούς , αλλά και σε Ιταλικό μοναστήρι είχαν το now how σε lifestyle μπίζνες καθώς ο ηγούμενος ήταν πρώην μόδιστρος , η καλόγρια πρώην χορεύτρια στριπτίζ και προσκυνήτρια η ΜADONA …και οχι ο Ρουσόπουλος και δείτε τι αποκαλύπτει ο τύπος !

«Έξω φρενών έγινε ο Πάπας Βενέδικτος με τους μοναχούς και της μοναχές του διάσημου μοναστηριού Santa Croce στη Gerusalemme της Ρώμης και τους πέταξε έξω με τις «κλοτσιές».

Οι μοναχοί και οι μοναχές είχαν στήσει μια φοβερή επιχείρηση κάνοντας μέρος του μοναστηριού χλιδάτο ξενοδοχείο με 24ωρη εξυπηρέτηση, ενώ διοργάνωναν συναυλίες, παρείχαν υπηρεσίες μεταφοράς με λιμουζίνα και… αισθησιακό χορό από καλόγρια που στην κοσμική της ζωή ήταν χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο!
Στο μοναστήρι που φυλάσσονται πολλά σημαντικά ιερά λείψανα και αρχαία κειμήλια, ζούσαν ζωή χαρισάμενη 20 Κιστερκιανοί μοναχοί
Ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Πατέρας Ciro Benedettini,δήλωσε πως από μία έρευνα που έγινε «διαπιστώθηκαν λειτουργικές και οικονομικές παρατυπίες και οι μοναχοί ζούσαν ‘χαλαρά’ και …
όχι όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τους μοναστικούς κανόνες». Η εκκλησία του μοναστηρίού παραμένει ανοικτή αλλά οι μοναχοί έχουν «μετατεθεί» σε άλλα μοναστήρια…
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μοναχοί έχουν δημιουργήσει τεράστια χρέη αλλά ο εκπρόσωπος του Βατικανού αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο πρώην ηγούμενος του Μοναστηριού πατέρας Simone Fioraso που ήταν σχεδιαστής μόδας είχε μετατρέψει τον χώρο σε «κλαμπ» για επώνυμους οι οποίοι μάλιστα είχαν κάνει το μοναστήρι στέκι τους. Μεταξύ αυτών και η Madonna η οποία είχε ξεναγηθεί στο μοναστήρι σε μια VIP παρουσίαση των κειμηλίων το 2008. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοναστήρι λειτουργεί από το 325μ.χ δηλαδή σχεδόν 1700 χρόνια! Ο Fioraso είχε εκδιωχθεί καθώς προέκυψαν στοιχεία για ομοφυλοφιλικά πάρτι στα οποία συμμετείχε.
Το 2009 η Ann Nobili, χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο που έγινε μοναχή, κλήθηκε να χορέψει έναν «ιερό χορό» με θεατές πολλούς μοναχούς και τον καρδινάλιο Gianfranco Ravasi, που είναι επικεφαλής του πολιτιστικού τμήματος του Βατικανού.
Η μοναχή Nobili, η οποία λέει ότι χρησιμοποιεί το χορό ως μορφή προσευχής,άρχισε να λικνίζεται στους ήχους της μουσικής κρατώντας έναν σταυρό. Μάλιστα ο χορός της παρουσιάστηκε και σε βίντεο κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σε δημοσιογράφο της ιταλικής τηλεόρασης.
Η εκκλησία Santa Crose χτίστηκε π΄νω σε λείψανα που έφερε από του Αγίου Τόπους στη Ρώμη η Αγία Ελένη, μητέρα του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Μεγάλου Κωνσταντίνου. Μεταξύ των κειμηλίων που φυλάσσονται στο μοναστήρι είναι καρφιά και κομμάτια ξύλου από τον σταυρό στον οποίο σταυρώθηκε ο Χριστός, αγκάθια από το στεφάνι και ένα οστό από το δάκτυλο του Αγίου Θωμά που είχε ακοθυμπήσει τις πληγές του Χριστού για να διαπιστώσει ότι αναστήθηκε.
Οι μοναχοί επίσης λειτουργούσαν κατάστημα πώλησης βιολογικών προϊόντων τα οποία διαφήμιζαν ότι παράγονταν στον κήπο της μονής. Ωστόσο το 2009 το κατάστημα έκλεισε καθώς αποκαλύφθηκε ότι τα προϊόντα αγοράζονταν από το παντοπωλείο της γειτονιάς και επανασυσκευάζονταν.»
Πηγη
cgibin/hweb?-A=208549&-V=articleshttp://wwwaristofanis.blogspot.com/

Πηγή: http://skathari.net/2011/05/30/italiko-vatopedi-me-lifestyle-mpiznes-kai-kalogries-na-kanoun-striptiz-8397/#ixzz1Nn5pOhje

Δεν υπάρχουν σχόλια: