Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κόκκινο στην Κόκκινη Πλατεία!

Τάκης Πουρναράκης

 

 

Ferrari και McLaren έδωσαν μια μοναδική παράσταση για τους Μοσχοβίτες που συνέρευσαν κατά δεκάδες χιλιάδες στην Κόκκινη πλατεία για να απολαύσουν τα περάσματα των μονοθεσίων που οδηγούσαν οι Τζιανκάρλο Φισικέλα και Τζένσον Μπάτον.
Όπως ίσως γνωρίζετε οι Ρώσοι έχουν ήδη εξασφαλίσει αγώνα F1 το 2014 που θα διοργανωθεί στο Σόσι. Πέραν τούτου το ενδιαφέρον για τους αγώνες F1, έχει πολλαπλασιαστεί στη Ρωσία λόγω της συμμετοχής του Βιτάλι Πετρόφ που φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της Renault.


Ο Ιταλός δοκιμαστής της Ferrari, Τζιανκάρλο Φισικέλα έμεινε για μέρες στη Μόσχα το ίδιο και ο Τζένσον Μπάτον.
Όπως ήταν φυσικό δεν χάλασαν κανένα χατίρι στους θαυμαστές τους. Τα περάσματα έγιναν σε μια διαδρομή 4.5km και τον ενθουσιασμό του κοινού δεν μπόρεσε να μετριάσει ούτε η βροχή που έπεσε μια από τις μέρες της επίδειξης.

Μιλώντας σχετικά μετά το τέλος της επίδειξης ο Φισικέλα σημείωσε: «Με εντυπωσίασε ο ενθουσιασμός και το πάθος των θεατών όπως και η υπομονή τους. Όταν όμως βγήκα με το μονοθέσιο έκαναν απόλυτη ησυχία λες και ζούσαν μια μυσταγωγία. Βέβαια τους καταλαβαίνω πως νιώθουν καθώς και εγώ αισθάνομαι προνομιούχος που μπορώ ακόμη να οδηγήσω έστω και σε επίδειξη ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: