Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ !!!!!

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ !!!!!

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του για την νέα αγωνιστική περίοδο κερδίζοντας στην έδρα του με 1-0 τον ΠΑΣ Λεύκης.

Ο αγώνας διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού επικρατούσε πολύ ζέστη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου τους μπήκαν δυνατά και από την αρχή πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Οι επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ τελεσφόρησαν όταν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου μετά από σέντρα ο Παναγιώτης Μπέλλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση από την προετοιμασία έκανε την εμφάνιση της και ο ρυθμός έπεσε ενώ ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αναγκάστηκε από το 55΄να αγωνιστεί με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κων/νος Γκασόπουλος.

Μετά την αποβολή οι παίκτες της ομάδας μας έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα όπως ήταν λογικό, προσπαθώντας παράλληλα να ανταπεξέλθουν στο σκληρό και πολλές φόρες αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων.

Παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο αφού οι επιθετικές προσπάθειες των παικτών της Λεύκης σταματούσαν στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο τερματοφύλακας μας Σάκης Παντοπίκος με ωραίες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το τελικό αποτέλεσμα, που έμελε να είναι αυτό του πρώτου ημιχρόνου, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν οι επίθεση μας ήταν περισσότερο τυχερή και εκμεταλλευόταν καλύτερα τις ευκαιρίες που είχαν.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – ΠΑΣ Λεύκης 1-ο

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΒΛΑΧΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ. Αλλαγές : ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΤΙΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΣ.

Η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε και θα περιμένει να μάθει μέσα στην εβδομάδα τον επόμενο αντίπαλο της στο θεσμό του κυπέλλου, ενώ παράλληλα συνεχίζει από σήμερα την προετοιμασία της στο γήπεδο του Κωσταραζίου με καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Τζαγγόπουλου

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: