Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Μικρό το "καλάθι" από την Καστοριά για την Ντόρα!

 

Μικρά τα κομματικά οφέλη, που αποκόμισε η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Ντόρα Μπακογιάννη από την επίσκεψή της στο νομό της Καστοριάς, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποίησε σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Η Καστοριά είναι η μόνη έδρα περιφερειακής ενότητας, που η ΔΗ.ΣΥ. δεν διαθέτει κομματικό μηχανισμό και δεν στεγάζεται σε κομματικά γραφεία.

Οι περισσότεροι τοπικοί παράγοντες απέφυγαν να τη συναντήσουν, για ευνόητους λόγους...

Από τους δημάρχους ο μόνος που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και υποδέχθηκε την Ντ. Μπακογιάννη στο γραφείο του, ήταν ο Δήμαρχος Ορεστίδας Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Σαββόπουλος προτίμησε, για δικούς του λόγους, να τη συναντήσει ingognito το βράδυ στο ξενοδοχείο της.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης, είχε το "ελαφρυντικό" ότι απουσίαζε στη Ρωσία, χωρίς όμως να φροντίσει να τον εκπροσωπήσει ο αντικαταστάτης του.

Η κ. Μπακογιάννη συμμετείχε το πρωί της Κυριακής σε σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς  που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καστοριάς, όπου την υποδέχθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος κ.κ. Μαρκόπουλος και Καραταγλίδης οι οποίοι φέρονται ότι έχουν προσχωρήσει στο κόμμα της Ντόρας και αναμένουν το πλήρωμα του χρόνου για να το ανακοινώσουν επίσημα.

Επίσης από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος έγινε γνωστό ότι το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν επίσημα ονόματα που θα πλαισιώσουν τον κομματικό πυρήνα της Καστοριάς.

ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: