Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Γκόντα μετά την απαγωγή της

 

«Είναι θαύμα που ζω!». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της συγκλονιστικής εξομολόγησης της Σοφίας Γκόντα, μετά την απελευθέρωσή της, στους δικούς της ανθρώπους, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων της.
Τα όσα περιέγραψε η 22χρονη κοπέλα στον πατέρα της, πρώην δήμαρχο Ιωαννίνων, αλλά και στους φίλους της που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν, κόβουν την ανάσα.
«Οι δράστες της είχαν τηλεφωνήσει για πρώτη φορά δέκα μέρες πριν την απαγωγή και της είπαν ότι είχε κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο. Αρχικά η Σοφία τους έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού μας στα Ιωάννινα για να αποστείλουν το δώρο. Όμως λίγο μετά την ξαναπήραν και της είπαν ότι πρέπει να δώσει τη δική της διεύθυνση για να της παραδώσουν το δώρο ιδιοχείρως. Έτσι λοιπόν η Σοφία έδωσε τα στοιχεία του σπιτιού όπου διαμένει στην Καστοριά και της έδωσαν ραντεβού για να της παραδώσουν υποτίθεται το δώρο», λέει ο πατέρας της στην Espresso.
Όταν το παιδί πήγε σπίτι, πετάχτηκαν μπροστά της οι απαγωγείς με κουκούλες και της έβαλαν το όπλο στο κεφάλι. Στη συνέχεια την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε ένα ερημικό σπίτι. Από την πρώτη στιγμή η φοιτήτρια προσπαθούσε να πείσει τους απαγωγείς πως τα χρήματα που ζητούσαν δεν υπήρχαν.
«Κατά τη διάρκεια της ομηρίας την είχαν κλεισμένη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και της έδιναν φαγητό και νερό μία φορά την ημέρα. Η μεγαλύτερη απειλή για τη Σοφία ήταν πως οι απαγωγείς της έλεγαν πως αν δεν βρει τα λεφτά ο πατέρας της θα βρουν την αδελφή της και θα την σκοτώσουν», όπως εξομολογείται ο Νίκος Γκόντας.
newsbeast.gr

betskas

Δεν υπάρχουν σχόλια: