Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σιγκαπούρη: Ξέφρενο πάρτι για τους πιλότους της F1!

 

Μοναδική παράσταση από τον Τάιο Κρουζ 

Η ατμόσφαιρα και το κλίμα στο λιμάνι της Σιγκαπούρης είναι διαφορετικά απ’ ότι σ’ άλλους αγώνες της F1. Σ’ αυτό σίγουρα παίζει ρόλο ο τόπος αλλά και η ώρα διεξαγωγής δοκιμών και αγώνα που είναι βραδινή.
Δεδομένου ότι οι περισσότεροι πιλότοι κρατούν το βιολογικό τους ρολόι σε Ευρωπαϊκή ώρα μη σας κάνει εντύπωση ότι πηγαίνουν για ύπνο στις έξι τα ξημερώματα τοπική ώρα.
Πράγμα που σημαίνει ότι στις ώρες που δραστηριοποιούνται δίνονται πολλά πάρτι στα οποία σε αντίθεση με άλλους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν.
Έτσι στο υπερχλιδάτο Amber Lounge πάρτι που οργανώνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς η αδερφή του Έντι Ερβάιν. Σόνια έδωσαν το παρόν πολλοί πιλότοι της F1. Ανάμεσά τους οι Αλόνσο, Ρόσμπεργκ, Σένα και ντι Ρέστα που είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ξεφεύγοντας για λίγο από την πίστα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο πιλότος της Mercedes Νίκο Ρόσμπεργκ που συνοδεύονταν από την κοπέλα του Βίβιαν Σιμπόντ.Το πάρτι πήρε άλλο αέρα με την εμφάνιση του ιδιοκτήτη της Virgin Racing, Ρίτσαρντ Μπράνσον αλλά και του Έντι Τζόρνταν.
Αρχικά την ατμόσφαιρα ζέστανε με την εμφάνισή του ο DJ Jack.E που αποτελεί θρύλο στο Σεν Τροπέ.

Ο περφόρμερ Τάιο Κρουζ απογείωσε το κέφι δίνοντας μια μοναδική παράσταση
ενώ τα φώτα της μεγαλούπολης έσβησαν σιγά – σιγά μπροστά στον ήλιο που ανέτειλε.
Το πάρτι έγινε στο penthouse του πολυτελούς ξενοδοχείου Conrad Centennial.
Αν θέλετε να ζήσετε κάτι ανάλογο στο www.amber-lounge.com θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το επόμενο event στο Ν.Δελχί στις 30 Οκτωβρίου όπου θα διεξαχθεί το πρώτο GP Ινδίας.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: