Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Στα χιόνια με μια Ferrari

 

Στα χιόνια με μια Ferrari

Ειδικό πρόγραμμα επίδειξης της ισχύος της FF διοργανώνει η ιταλική εταιρία

Η Ferrari παραδίδει διήμερα μαθήματα χειμερινής οδήγησης στο Άσπεν, αντί του ποσού των 8.500 ευρώ. Αν πάρετε και παρέα, υπολογίστε άλλα 700 ευρώ...
Όσο και αν ακούγεται παράδοξο μια Ferrari να είναι τετρακίνητη, τουλάχιστον τη νέα FF μπορείτε να την οδηγήσετε στα χιόνια. Η ιταλική εταιρεία, θέλοντας να δείξει τη δυναμική του οχήματος στους Αμερικάνους πελάτες της, υιοθετεί το πρόγραμμα «Pilota on Ice», ειδικά για τις Η.Π.Α. Από τον Ιανουάριο του 2012, οι ιδιοκτήτες Ferrari και οι καλεσμένοι τους, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια διήμερη εμπειρία εκμάθησης οδήγησης στα χιόνια του Άσπεν του Κολοράντο.
Οκτώ ειδικά προετοιμασμένες για την περίσταση Ferrari FF, θα περιμένουν τους μαθητές και τους συνοδούς τους, για να τους δείξουν τις δυνατότητες του νέου V12 GT δημιουργήματος του Μαρανέλο. Το μόνο που χρειάζεται για τους συμμετέχοντες, είναι να κατέχουν ήδη μια Ferrari, αλλά και 8.500 ευρώ για τα δίδακτρα, ένα ποσό που μάλλον είναι μικρό για όσους διαθέτουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Η Ferrari θα εξασφαλίσει τη διαμονή στο πολυτελές Nell Resort του Άσπεν, όπου θα προσφερθεί σαμπάνια και εδέσματα αντάξια της περίστασης. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τον/την συνοδό και θα πρέπει να καταβληθούν επιπλέον 700 ευρώ, για όσους θέλουν παρέα.
H Ferrari FF των 4.907 χλστ. χρησιμοποιεί το νέο 12κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 6,3 λτ., απόδοσης 660 ίππων και 683 Nm ροπής. Πραγματοποιεί τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 335 χλμ./ώρα. Το «πατενταρισμένο» από τη Ferrari, σύστημα τετρακίνησης ονομάζεται 4RM, ζυγίζει 50% λιγότερο από τα ανταγωνιστικά συστήματα και βοηθά την FF να επιτυγχάνει αναλογία βάρους 47/53 (εμπρός/πίσω). Η FF χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ το βάρος της είναι 1.790 κιλά. H κατανάλωσή της είναι 15,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 360 γρ./χλμ.





Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: