Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

«Έτσι απαγάγαμε στην Καστοριά την 22χρονη κόρη του δήμαρχου Ιωαννίνων»

 

Δύο πιτσαδόροι και ένα Αλβανός μάγειρας είναι οι άνθρωποι που απήγαγαν την 22χονη κόρη του δημάρχου Ιωαννίνων, Ν. Γκόντα. Ο 32χρονος που εκτελούσε χρέη delivery boy στην πιτσαρία, πατέρας ο ίδιος δύο παιδιών, 2,5 και 5 ετών θεωρείται ο εγκέφαλος της απαγωγής.
Ο ίδιος περιέγραψε καρέ – καρέ την απαγωγή στην εφημερίδα Real News.
«Εγώ έριξα την ιδέα για πλάκα στις αρχές Ιουλίου και ο Αλβανός πρότεινε αμέσως κάποια από τις κόρες του δημάρχου. Τα λεφτά ήταν πολλά και δελεάστηκα γιατί ήμουν καμένος οικονομικά. Τότε είπαμε πως τις διαπραγματεύσεις θα τις έκανα εγώ. Πήγα σε internet cafe, πλοηγήθηκα στη σελίδα του δημάρχου που έγραφε για τις δυο του κόρες, Κωνσταντίνα και Σοφία», λέει ο απαγωγέας.
Αποκαλύπτει μάλιστα ότι έκανε ολόκληρη έρευνα μέσα από το διαδίκτυο, μπάινοντας στο προφίλ της 22χρονης Σοφίας στο Facebook για να έχει μια εικόνα του μελλοντικού θύματός του.
«Θέλοντας να μάθω και τη διεύθυνση του Γκόντα στα Γιάννενα πήρα τηλέφωνο στο δημαρχείο και είπα ψέματα πως θέλω να στείλω λουλούδια στο σπίτι. Έμαθα και μέσω κινητής τηλεφωνίας το νούμερο της 22χρονης και προσποιούμενος ότι κέρδισε τηλεφωνική συσκευή σε διαγωνισμό πληροφορήθηκα ότι ζει στην Καστοριά», λέει ο δράστης.
Μάλιστα το κορίτσι πείστηκε για τα όσα της είπε ο 32χρονος και δεν δίστασε να του δώσει την ακριβή διεύθυνσή της στην Καστοριά.
Η συμμορία πήγε στην πόλη που έμενε η κόρη του δημάρχου στις 13 Σεπτεμβρίου, όμως έφυγαν άπραγοι, αφού είδαν κόσμο στο μπαλκόνι της. Επέστρεψαν όμως δριμύτεροι στις 21 Σεπτεμβρίου, αφού πρώτα είχαν συμβουλευτεί το δελτίο καιρού της ΕΜΥ που προέβλεπε για εκείνη τη μέρα βροχές και άρα δεν θα υπήρχε κόσμος στα μπαλκόνια της πολυκατοικίας.
«Νωρίς το βράδυ δώσαμε ραντεβού με την κοπέλα στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Για να γίνουμε πιο πειστικοί της είπαμε να έχει μαζί της αστυνομική ταυτότητα. Έτσι φτάσαμε, την είδαμε να την κρατά στα χέρια και καταλάβαμε πως αυτήν ψάχναμε. Χωρίς δυσκολία κατέβηκα, την έβαλα στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για τα Γιάννενα, όπου την κρύψαμε στο σπίτι που είχαμε νοικιάσει για το σκοπό αυτό στην περιοχή Αβγό», αποκάλυψε ο 32χρονος, ο οποίος δηλώνει τώρα μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη από την κοπέλα και την οικογένειά της.
real.gr

betskas

Δεν υπάρχουν σχόλια: