Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΕΠΙΘΕΣΗ VS ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!!

 

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Πας Λεύκης

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

Γήπεδο Κωσταραζίου

Έναρξη 16:00

Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει ντέρμπι με φόντο την κορυφή. Την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο του Κωσταραζίου τίθενται αντιμέτωποι ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ και ο Πας Λεύκης, οι ομάδες που κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επιστρέφει στην έδρα του μετά από δύο νικηφόρους αγώνες εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και έναν αγώνα για το κύπελλο στον οποίο πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό της διοργανώσεις. Μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας με το εμφαντικό 1-4 τον Εθνικό Βασιλειάδας, περνώντας άνετα μέσα από μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στο καλύτερο δυνατό σημείο, την Κυριακή ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επιζητά τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τον φέρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίπαλος του στην προσπάθεια αυτή ο Πας Λεύκης που είναι αήττητος στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και με 13 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας. Διαθέτει αξιόμαχο σύνολο με έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα της Λεύκης την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε άνετα στην έδρα την με 4-0 την Αγία Κυριακή.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες για φέτος, καθώς αγωνίστηκαν και για τον πρώτο γύρω του κυπέλου στα τέλη του καλοκαιριού. Σε έναν αγώνα που ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πήρε την νίκη με 1-0 με γκολ του Παναγιώτη Μπέλλου από πρώτο ημίχρονο, παίζοντας από το 55΄με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κώστας Γκασόπουλος.

Τέλος στον αγώνα της Κυριακής έχουμε και μια άτυπη αναμέτρηση μεταξύ της καλύτερης επίθεσης και της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος, αφού ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έχει πετύχει ως τώρα 18 γκολ και ο Πας Λεύκης έχει δεχτεί μόλις 2. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Στυλιάδης Δ. και βοηθοί οι κ. Μπίντης Ι. και Καρασαβίδης Κ.                    

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: