Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΣΤΟΝ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ  ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ !!!

Από το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πανηγυρίζει την πρόκριση του στον ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς. Για να γίνει αυτό  χρειάστηκε  να  κερδίσει με 1-3 στα Λακκώματα την τοπική ομάδα.

Παρόλο που η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει τρία γκολ πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Σε αυτό ίσως συντέλεσε  και το ότι η ομάδα των Λακκωμάτων παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο μόλις με εννέα ποδοσφαιριστές και χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες μας να μπουν στον αγώνα χαλαρά και πλην ορισμένων μικρών διαστημάτων, να μην πιάσουν ποτέ σπουδαία απόδοση.

Με έναν αντίπαλο που είχε μόνο σκοπό και επιδίωξη μια υποφερτή  εμφάνιση και μια αξιοπρεπή ήττα  δεν χρειάζεται να αναφέρουμε και πολλά για το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στο 25΄βρέθηκε να προηγείτο στο σκορ με 0-1 με γκολ του Γιάννη Δήμτσιου, καρπό μιας  εκ των λίγων οργανωμένων επιθέσεων της ομάδας μας στον αγώνα.

Στο 35΄ο Γιάννης Λάκης μετά από ωραία πάσα του Αλέξανδρου Λιάπη βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Αντώνης Στασινόπουλος και με ωραίο σουτ έδωσε αέρα 2 γκολ στον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση.  

Αποτέλεσμα ημιχρόνου Λακκώματα – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 0-2.

Στα μισά του δεύτερου μέρους  οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με σουτ σε 1-2. Ενώ στο 75΄μετά από ωραία παράλληλη με την εστία των Λακκωμάτων σέντρα σουτ του Αντώνη Στασινόπουλου ο αμυντικός των γηπεδούχων εκτίμησε λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ με την πρόκριση του  στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου έκανε την υπέρβαση και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει στο Κωσταράζι την ομάδα του Κάστωρ σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα από την διοργανώτρια αρχή,

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΚΑΡΑΚΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. 

Αλλαγές : ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ , ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΑΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: