Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΛΛΑ... ΝΙΚΗΤΗΣ!!!

 

ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΑΛΛΑ...

ΝΙΚΗΤΗΣ!!!

Παρουσιάζοντας  δύο διαφορετικά  πρόσωπα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, το κακό του στο πρώτο και το καλό στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πας Λεύκης και με  νίκη με 2-1 να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα, στο γήπεδο Κωσταραζίου ο Δικέφαλος βάζοντας δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε τον αξιόμαχο Πας Λεύκης, ο οποίος προηγούνταν με 0-1 από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν μπήκαν καθόλου καλά στον αγώνα επιτρέποντας την ομάδα της Λεύκης να προηγηθεί στο 10΄με 0-1. Ένα γκολ για το οποίο ευθύνονται τόσο οι αμυντικοί όσο και ο τερματοφύλακας μας.

Μετά το 0-1 το άγχος και ο εκνευρισμός στις τάξεις των παικτών μεγάλωσε μην αφήνοντας τους να έχουν καθαρό μυαλό. Με ανορθόδοξους τρόπους προσπαθούσαν να φτάσουν στην εστία των φιλοξενούμενων, που ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερναν εύκολα να σταματούν τις προσπάθειες των επιθετικών μας.

Μοναδική απειλή για τον αντίπαλο τερματοφύλακα τα σουτ που επιχειρούσαν οι ποδοσφαιριστές μας έξω από την μεγάλη περιοχή με κύριους εκφραστές τον Καλόγηρο και τον Λάκη.

Στο 35΄ο Γιώργος Τζαγγόπουλος προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Λιάμη με τον Αλέξανδρο Λιάπη και με εσωτερικές αλλαγές προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Δεν υπήρξε όμως καμιά σημαντική βελτίωση και το ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να χάνει με 0-1 και να ψάχνει το καλό του πρόσωπο.

Αποτέλεσμα ημιχρόνου : ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ - Πας Λεύκης 0-1

Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν την νίκη. Κατάφεραν να ελέγξουν το χώρο του κέντρου και με την είσοδο στον αγώνα του Χρήστου Μανώλη, η ομάδα απέκτησε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας που της επέτρεψε να ξεδιπλώσει τις επιθετικές τις αρετές.

Η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 60΄ όταν ο Νίκος Τσιτσής με ωραία σέντρα βρήκε τον Γιάννη  Λάκη μέσα στην μικρή περιοχή και αυτός με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 και ανοίγοντας το δρόμο για την νίκη.

Μετά την ισοφάριση η πίεση στην αντίπαλη άμυνα αυξήθηκε περισσότερο, με τους παίκτες μας να επιτίθενται κατά κύματα δημιουργώντας σημαντικές φάσεις για ένα δεύτερο γκολ. Με τους Αλέξανδρο Λιάπη, Χρήστο Μανώλη και Γιάννη Λάκη να χάνουν πολύ καλές ευκαιρίες.

Με την συμπλήρωση 75΄λεπτων αγώνα ο Μανώλης σέντραρε και οι Νίκος Παπανδρέου και Αντώνης Στασινόπουλος πήδηξαν μαζί για την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-1, με τον Παπανδρέου τελικά να είναι ο σκόρερ του δεύτερου μας γκολ.

Μετά το γκολ αυτό ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δημιούργησε ευκαιρίες και για ένα τρίτο. Με τον Αλέξανδρο Λιάπη να χάνει σημαντική ευκαιρία  για να τελειώσει το ματς στο 80΄ και τον αρχηγό Νίκο Τσιτσή, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να αναγκάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση.     

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ προσπάθησε να διατηρήσει τα κεκτημένα δίνοντας βαρύτητα στην άμυνα και χώρους στην ομάδα της Λεύκης

Στο 90΄μετά από συνεχόμενες κόντρες μέσα στην περιοχή  η μπάλα πήρε ύψος κα πορεία προς την εστία μας αναγκάζοντας τον  Σάκης Παντόπικο να κάνει  την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας με υπερένταση την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κρατώντας το 2-1 για τον Δικέφαλο.

Στα 7 λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής του αγώνα κ. Στυλιάδης δεν άλλαξε τίποτα και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ νικητή με 2-1.

Αποτέλεσμα αγώνα : ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ - Πας Λεύκης 2-1

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μην πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και να ανεβεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς (άρχισε το πρωτάθλημα με-2). Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και όλοι πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αντιμετωπίζει στην Μεσοποταμία τις Ελπίδες μια ομάδα που αν την υποτιμήσεις μπορεί να σου κάνει την ζημιά.  

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ. 

Αλλαγές : ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΑΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

http://paokkostaraziou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: