Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο Χάμιλτον ξεκαθαρίζει το μυστήριο!

 

 

O Βρετανός έσπασε το σερί των Red Bull στην pole position και εκκινούσε το χθεσινό αγώνα ως φαβορί.
Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε και εξηγεί ο ίδιος το γιατί…
Πρέπει να απογοητεύτηκες που δεν κέρδισες αλλά η μονομαχία με το Γουέμπερ ήταν καταπληκτική…
Δεν πετάω από τη χαρά μου αλλά είμαι ικανοποιημένος για την ομάδα και θεωρώ πως όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα το απόλαυσαν. Συνολικά οδήγησα καλά όλο το τριήμερο αν λάβει κανείς υπόψη του και πόσο γρήγορο είναι το μονοθέσιο τους.
Τι έγινε στην εκκίνηση;
Οι εκκινήσεις μας είναι καλές ειδικά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Επιπλέον τοποθέτησα σωστά το μονοθέσιο μου. Μετά έκανα ένα μικρό λάθος και ο Σεμπάστιαν το εκμεταλλεύτηκε. Ακόμη και χωρίς αυτό όμως θα με πέρναγε γιατί ήταν πολύ πιο γρήγορος.
Το μονοθέσιο συμπεριφέρονταν καλά;
Στην αρχή ναι αλλά μετά άρχισε να γίνεται όλο και χειρότερο το κράτημα του εμπρός μέρους. Χρειάστηκε να αυξήσουμε όσο γινόταν την κλίση της εμπρός αεροτομής για να στρίβει το μονοθέσιο. Ακόμη κι έτσι όμως δεν ήταν πολύ καλό. Γι΄ αυτό μ’ έφτανε ο Μαρκ γιατί δεν μπορούσα να στρίψω γρήγορα στις στροφές καθώς γλιστρούσε το εμπρός μέρος. Κατά έναν περίεργο τρόπο το πίσω μέρος κρατούσε απίστευτα. Υπέθετα ότι κάτι είχε χαλάσει στην εμπρός αεροτομή μου, αλλά την κοίταξα βγαίνοντας από το μονοθέσιο και φαινόταν εντάξει. Προφανώς δεν είχαμε καλό set-up για τον αγώνα.
Ο Χάμιλτον δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το Φέτελ μετά τους πρώτους γύρους.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: