Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Εγινε το τηλεφώνημα Παπανδρέου - Σαμαρά - Επικοινωνιακό παιχνίδι με την συναίνεση

Υποτίθεται οτι κατά την χθεσινή συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά ο κ.Παπανδρέου του ζήτησε να παέι μαζί του στις Βρυξέλλες. Υποτίθεται επίσης, σύμφωνα πάντα με το επικοινωνιακό επιτελείο, οτι σήμερα ο κ.Σαμαράς έπρεπε να δώσει μια απάντηση.

Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με την συναίνεση. Εφευρίσκουν εκκρεμότητες ή ακόμα κι αν δεν συμβαίνει αυτό λειτουργούν επιλεκτικά προς τα "κακά" ΜΜΕ.
Στο περίφημο λοιπόν τηλεφώνημα που έγινε σήμερα ο κ.Σαμαράς απάντησε αρνητικά και σε πολύ έντονο ύφος!
"Αν έρθω εγώ μαζί σου στις Βρυξέλλες υποτίθεται οτι θα εμφανίσουμε μια κοινή θέση. Πες μου τι ζητάς; Τι εθνική γραμμή έχεις; Μου έδωσες χθες καμμία εθνική γραμμή;" Και συνέχισε: "Με βρίζεις τόσο καιρό, δεν συμφωνείς με τους υπουργούς σου και θέλεις να πάμε μαζί στις Βρυξέλλες;"
«Θα πάω με κλειστά χαρτιά να διαπραγματευτώ; Και πως εσύ δέχεσαι να πας στις Βρυξέλλες με κάποιον που πριν από λίγο αποκαλούσες ‘συκοφάντη’;» και πρόσθεσε: «Θα πάω στις Βρυξέλλες αλλά όχι μαζί σου».

newsit

1 σχόλιο:

apolnarama είπε...

αύτοι είναι οι πολιτικοί ΑΝΤΡΕΣ που στα χέρια τους έχει εναποθέσει ο ελληνικός λαός την τύχη της χώρας: Περισσότερο μοιάζουν με παιδάκια που παίζουν ανέμελα στην αλάνα και δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει! Πολόνουν το κλίμα στην προσπάθεια να δείξουν οτι κάτι κάνουν......... ναί κάνουν ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!!!!!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!!!!!!