Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Όλα έτοιμα στην Ινδία!

 

Ο Νηλ Γιάνι με την Ινδική σημαία στην ολοκαίνουργια πίστα που βρίσκεται στα περίχωρα του Νέου Δελχί. 

Ο Νηλ Γιάνι με την Ινδική σημαία στην ολοκαίνουργια πίστα που βρίσκεται στα περίχωρα του Νέου Δελχί.

Η Ινδία έχει παράδοση, ιστορία, κουλτούρα, πολιτισμό, έντονο θρησκευτικό στοιχείο και μοναδικές εικόνες. Απ’ την ερχόμενη Κυριακή θα έχει και F1.
Στην πρόβα τζενεράλε του Buddh International Circuit ο Ελβετός πιλότος Νηλ Γιάνι έκανε τους πρώτους γύρους στην διαδρομή χρησιμοποιώντας ένα μονοθέσιο της Red Bull.
Μιλώντας σχετικά ο Γιάνι τόνισε: «Για μένα η Ινδία είναι σα δεύτερη πατρίδα μου καθότι απ’ εδώ κατάγεται ο πατέρας μου. Το να εγκαινιάσω την πίστα είναι μεγάλη τιμή για μένα όπως φυσικά και να οδηγήσω το μονοθέσιο που πήρε τον τίτλο φέτος. Η πίστα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε ρυθμό και ταχύτητα.
Πριν να μπει στην πίστα ο Γιάνι είχε την ευκαιρία να ανεβάσει το μονοθέσιο της Red Bull στο υψηλότερο σημείο της γης που φτάνει δρόμος. Ο λόγος για το πέρασμα Khardung La που βρίσκεται στα 6100 μέτρα.
To GP της Ινδίας θα διεξαχθεί στα περίχωρα του Νέου Δελχί που είναι η πρωτεύουσα της χώρας. Είναι προγραμματισμένο για την άλλη Κυριακή 30/10 και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του Alpha στις 10:30 το πρωί.
Ο Νηλ με το μονοθέσιο της Red Bull στο υψηλότερο σημείο της γης όπου φτάνει δρόμος, στο Khardung La που βρίσκεται στα 6100 μέτρα.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: