Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΥΣ Σταύρος-Ε !!!

 

ΤΟΥΣ Σταύρος-Ε !!!

ΣΤΟ 93΄…

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κατάφερε να πάρει την νίκη μέσα στην έδρα του, απέναντι στον πρωτοπόρο μέχρι χθες ΠΑΟ Καλοχωρίου.

Ο Σταύρος Καλόγηρος με δυνατό σουτ στο 93΄έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-3 και χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ τους τρείς πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Ήταν ένας αγώνας που τα είχε όλα, αφού για 70΄λεπτά ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, προηγούμενος με 3-0 και χάνοντας ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Λίγο όμως η χαλάρωση των παικτών μας στο τέλος, λίγο το γεγονός πως ο Δικέφαλος για όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με 10 παίκτες. Συμπεριλαμβανομένου και των διαιτητικών λαθών που κόντεψαν να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα, προσέφεραν στους πολυάριθμους φίλους του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ που βρέθηκαν στο γήπεδο μεγάλες συγκινήσεις.

Το replay του αγώνα :

12΄Ο Γιάννης Λάκης βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Καλοχωρίου, το σουτ του απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

20΄Σουτ του Καλόγηρου έξω από την μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ.

25΄Μετά από εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, ο επιθετικός του Καλοχωρίου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

30΄Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Αντώνη Στασινόπουλο που μέσα από την μικρή περιοχή σούταρε στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της εστίας του Καλοχωρίου, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 1-0.

34΄Νέο σουτ του Στασινόπουλου αναγκάζει τον τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ.

35΄Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα πήγε στα πόδια του Χρήστου Μανώλη που σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, την μπάλα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

36΄Ατομική προσπάθεια από τον Στασινόπουλο που από καλή θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε και την μπάλα απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας του Καλοχωρίου.

37΄Μετά από κλέψιμο του Βαγγέλη Χάτσιου λίγο πάνω από το κέντρο, την μπάλα την πήρε ο ίδιος και με ωραίο τελείωμα κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

40΄Ωραία σέντρα από τον Μανώλη βρήκε τον Γιάννη Δήμτσιο μέσα στην περιοχή, αυτός σούταρε κατευθείαν στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

45+1΄Καλό σουτ από τον Μανώλη έξω από την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας πάνω στην γραμμή.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ :

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ- ΠΑΟ Καλοχωρίου 2 – 0.

48΄Σουτ από τον Γιάννη Δήμτσιο έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καλοχωρίου.

49΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, στον αγώνα ο Νίκος Παπανδρέου στην θέση του Βαγγέλη Χάτσιου.

52΄Σουτ από τον Σταύρο Καλόγηρο η μπάλα κατέληξε άουτ.

57΄Δυνατό σουτ από το κέντρο για τον ΠΑΟ Καλοχωρίου μπλόκαρε την μπάλα ο Σάκης Παντόπικος.

58΄Ωραία προσπάθεια από τον Γιάννη Λάκη που μέσα από την μεγάλη περιοχή σέντραρε και βρήκε τον προωθημένο Παπανδρέου, αυτός σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

60΄Ο Νίκος Τσιτσής βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνει τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ με 10 παίκτες.

63΄Νέο δυνατό σουτ από τον αρχηγό Χρήστο Μανώλη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0 για το Δικέφαλο του Κωσταραζίου.

66΄Μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μανώλη την μπάλα αποκρούει ο τερματοφύλακας και καταλήγει στα πόδια του Γιάννη Λάκη, που με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα του Καλοχωρίου. Ένα γκολ όμως που ακυρώθηκε άδικα ως οφ-σάιτ.

68΄Ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην επίθεση, η μπάλα μετά από πολλές αλλαγές φτάνει στον Στασινόπουλο που πασάρει ωραία στον Μανώλη αυτός μέσα από την μικρή περιοχή πιάνει ένα δυνατό σουτ και την τελευταία στιγμή την μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα την διώχνει ο αμυντικός του Καλοχωρίου.

70΄Ο Γιάννης Καραγκούνης που έκανε πολύ δουλειά στον χώρο του κέντρου, με πάσα βρίσκει τον Μανώλη στο ύψος του πέναλτι. Ο αρχηγός γυρίζει ωραία και σουτάρει αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Καλοχωρίου στην απόκρουση του αγώνα με την βοήθεια και του δοκαριού.

71΄Καθαρή ανατροπή του Στασινόπουλου μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής όμως δεν δίνει το πέναλτι.

73΄Μετά από απόκρουση του Παντόπικου σε σουτ η μπάλα πήγε στα πόδια επιθετικού του Καλοχωρίου ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 3-1.

75΄Μετά από νέα εκτέλεση φάουλ από τον Μανώλη, ο Γιάννης Λάκης πιάνει ωραίο σουτ την μπάλα όμως μπλοκάρει και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

76΄Νέα επίθεση για τον Δικέφαλο, μετά από σέντρα πιάνει την κεφαλιά ο Μανώλης και στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

78΄Στην επίθεση ο ΠΑΟ Καλοχωρίου σουτ με καλές προϋποθέσεις αποκρούει ο Παντόπικος σε κόρνερ.

79΄Μετά από προσπάθεια του Δημήτρη Τομόπουλου να διώξει την μπάλα από την μικρή περιοχή, αυτή χτυπά πάνω στην κίνηση στο χέρι του. Ο διαιτητής είδε πέναλτι το οποίο και καταλόγισε.

80΄3-2 μειώνει ο ΠΑΟ Καλοχωρίου μετά από την εκτέλεση του πέναλτι.

85΄Δευτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, ο Γιάννης Λάκης αποχωρεί και στον αγώνα μπαίνει ο Δημήτρης Λιάμης.

88΄Καλό σουτ του Μανώλη μέσα από την περιοχή διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

90΄Με την μπάλα να παίρνει τρελή πορεία μετά από σέντρα σουτ από πλάγια θέση παίκτη του Καλοχωρίου και αφού χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα το Καλοχώρι ισοφάρισε σε 3-3.

90+3΄Ο Χρήστος Μανώλης μετά από ατομική προσπάθεια κερδίζει φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. Το εκτελεί ο ίδιος, η μπάλα χτυπά στο τοίχος των παικτών του Καλοχωρίου. Δεύτερη σέντρα μέσα στην περιοχή, στην φάση ο Σταύρος Καλόγηρος που με ωραίο δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-3 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

Τελικό αποτέλεσμα :

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ- ΠΑΟ Καλοχωρίου 4 – 3.

Έστω και με αυτόν τον αγχωτικό και περιπετειώδεις τρόπο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τζαγγόπουλου πήραν την νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς από έναν αγώνα που από συγκυρίες και ατυχία κόντεψε να στραβώσει στο τέλος.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες τους εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και αν έδειχναν λίγο περισσότερο προσοχή στο τέλος θα περνούσαν ένα εύκολο απόγευμα. Το γεγονός όμως πως πάλεψαν για την νίκη ως το τελευταίο σφύριγμα πρέπει να καταγραφεί ως θετικό.

Μετά και την ολοκλήρωση και της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. 

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΧΑΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ. 

Αλλαγές : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: