Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ…

 

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ…

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έκανε την δουλειά, κέρδισε με 4-1 τον ΑΓΣ Χιονάτου και ανέβηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στον αγώνα της Κυριακής που δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης αφού η διαφορά των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ με δύο γρήγορα γκολ κλείδωσαν την νίκη δίνοντας την δυνατότητα στον Γιώργο Τζαγγόπουλο να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Το replay του αγώνα :

2΄Στην επίθεση ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ σουτ από τον Σταύρο Καλόγηρο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

4΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του Χιονάτου, την μπάλα μπλοκάρει σταθερά ο Σάκης Παντόποικος.

5΄Ωραία αντεπίθεση από τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, μέσα από την μικρή περιοχή σουτάρει ο Αντώνης Στασινόπουλος στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

9΄Από ελεύθερο χτύπημα του Σάκη Παντόπικου ο Αντώνης Στασινόπουλος πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο και με ωραία ατομική προσπάθεια βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα το πλασέ που δοκίμασε όμως πέρασε άουτ.

14΄Κίτρινη κάρτα στον Σάκη Παντόπικο.

15΄Μετά από εκτέλεση φάουλ για τον ΑΓΣ Χιονάτου ο Παντόπικος αποκρούει την μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή.

16΄Κόκκινη κάρτα σε παίκτη του ΑΓΣ Χιονάτου.

18΄Νέα επίθεση για τον Δικέφαλο του Κωσταραζιου από καλή θέση πλασάρει ο Παναγιώτης Μπέλλος και κάνει το 2-0 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

20΄Αναγκαστική η πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, στην θέση του Γιάννη Δήμτσιου που τραυματίσθηκε πέρασε ο Γιάννης Καρακώστας.

22΄Ωραία πάσα του Λάκη μέσα στην περιοχή στον Βαγγέλη Χάτσιο, αυτός σουτάρει και στέλνει την μπάλα άουτ.

24΄Ο Γιάννης Λάκης κλέβει την μπάλα και πασάρει ωραία στον Στασινόπουλο που από το ύψος του πέναλτι σουτάρει άουτ.

25΄Σούτ από τον Κώστα Γάβρο λίγο κάτω από το κέντρο στέλνει την μπάλα άουτ.

27΄Καλό σουτ από τον Χάτσιο μέσα από την μεγάλη περιοχή, την μπάλα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Χιονάτου.

32΄Δυνατό σουτ από τον Νίκο Παπανδρέου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

37΄Στην επίθεση οι παίκτες του ΑΓΣ Χιονάτου, η μπάλα φτάνει στην μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, ο επιθετικός των φιλοξενουμένων σουτάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.

38΄Αμέσως μετά την σέντρα η μπάλα πάει στον Σταύρο Καλόγηρο, που σουτάρει δυνατά και την μπάλα μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

45΄Κίτρινη κάρτα ο Γιάννης Λάκης.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ :

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ- ΑΓΣ Χιονάτου 2 – 1.

47΄Ωραία αλλαγή της μπάλας μεταξύ του Γιάννη Λάκη και του Αντώνη Στασινόπουλου στην επίθεση σουτ από τον τελευταίο άουτ η μπάλα.
52΄Ωραία ατομική προσπάθεια του Λάκη στην επίθεση κάνει μια σέντρα σουτ, η μπάλα περνά παράλληλα από την κενή εστία και καταλήγει άουτ.

56΄Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Στασινόπουλου η μπάλα φτάνει στον Καλόγηρο, που μέσα από την περιοχή σουτάρει και κάνει ωραία το 3-1 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

58΄Νέα επίθεση για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ο Γιάννης Λάκης βρίσκει τον Σταύρο Καλόγηρο και αυτός τον Πέτρο Δήμτσιο που σουτάρει, την μπάλα αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Χιονάτου.

59΄Μετά την απόκρουση η μπάλα φτάνει στον Γιάννη Λάκη που σουτάρει και την στέλνει άουτ.

62΄Στην επίθεση ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΖΙΟΥ, ωραία αλλαγή παιχνιδιού από τον Βαγγέλη Χάτσιο που βρίσκει με σέντρα από την άλλη μεριά της επίθεσης τον Στασινόπουλο και αυτός με πάσα τον Λάκη μέσα στην περιοχή, ο Λάκης με ωραίο πλασέ σκοράρει και κάνει το 4-1 για τον Δικέφαλο.

64΄Νέα ευκαιρία για τον Γιάννη Λάκη που σούταρε υπό καλές προϋποθέσεις και πάλι όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Χιονάτου.

67΄ Και πάλι ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην επίθεση με τον Γιάννη Λάκη, που σουτάρει δυνατά δεν μπορεί όμως να σκοράρει αφού ο τερματοφύλακας αποκρούει την μπάλα πάνω στην γραμμή.

68΄ Δυνατό σουτ από τον Καλόγηρο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνει την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΑΓΣ Χιονάτου.

70΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ βγαίνει ο Γιάννης Λάκης και μπαίνει ο Σάββας Τιόμος.

73΄Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ από το γήπεδο αποχωρεί ο Βαγγέλης Χάτσιος και μπαίνει ο Τάσος Νατσούλης.

77΄Από σέντρα του Στασινόπουλου ο Τάσος Νατσούλης μέσα από την περιοχή σουτάρει και στέλνει την μπάλα άουτ.

80΄Ατομική προσπάθεια από τον Νίκο Παπανδρέου που μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

84΄Εκτέλεση φάουλ από τον Στασινόπουλο βρίσκει τον προωθημένο Τάσο Νατσούλη μέσα στην περιοχή που σούταρε, την μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα έδιωξαν οι αμυντικοί του Χιονάτου.

86΄Ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην επίθεση, μετά από σέντρα του Στασινόπουλου η μπάλα φτάνει στον προωθημένο Γιάννη Καρακώστα που σουτάρει μέσα από την περιοχή και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

90΄Δυνατό σουτ του Νίκου Παπανδρέου έξω από την περιοχή την μπάλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Χιονάτου.

Τελικό αποτέλεσμα :

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ- ΑΓΣ Χιονάτου 4 – 1

Προσθέτοντας ακόμη τρεις βαθμούς στην βαθμολογική του συγκομιδή ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έφτασε τους 23 βαθμούς και απέχει μια ανάσα από την κορυφή που βρίσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας με 25.

Την ομάδα της Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ την ερχόμενη Κυριακή σε έναν αγώνα εκτός έδρας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΧΑΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. 

Αλλαγές : ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΙΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ.

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: