Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ !!!

 

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΚΟΨΕ

ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ

ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ !!!

Με το διπλό απέδρασε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ από το γήπεδο της Κολοκυνθούς  επικρατώντας με 0-1 του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας. Το γκολ της νίκης πέτυχε με ωραίο τρόπο ο Αντώνης  Στασινόπουλος και από το βράδυ της Κυριακής ο Δικέφαλος του Κωσταραζίου φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε έναν αγώνα που η ένταση της κερκίδας πέρασε πολλές φορές και στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έδειξαν ποδοσφαιρικό εγωισμό και πήραν παλικαρίσια την νίκη.

Η κρισιμότητα του αγώνα και το πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών δημιούργησαν νευρικότητα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με αποτέλεσμα να μην μπουν καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο 20΄λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας 2,3 καλές φάσεις . Οι προσπάθειες τους όμως σταματούσαν στην  αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Δικέφαλος απειλούσε κυρίως  με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με κύριους εκφραστές τους Καλόγηρο, Στασινόπουλο και Λάκη.

Στο υπόλοιπο διάστημα του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έκλεισαν καλύτερα τους χώρους , ανεβάζοντας το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου  και δημιουργώντας 1,2 καλές φάσεις στην εστία του Μέγα Αλέξανδρου με τον Γιάννη Λάκη και Αντώνη Στασινόπουλο.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες της ομάδας μας μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τον έλεγχο του κέντρου και πιέζοντας την άμυνα των γηπεδούχων ζητώντας με αξιώσεις το γκολ.

Τα καλά σουτ του Μανώλη και του Καλόγηρου δεν βρήκαν στόχο ενώ οι προσπάθειες του Γιάννη Λάκη δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 63΄ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή της ομάδας της Καλλιθέας, την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός Χρήστος Μανώλης που βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Αντώνη Στασινόπουλο, αυτός με ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και βάζει τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ με 0-1.

Μετά την επίτευξη  του τέρματος  ο Μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε να αντιδράσει όμως τόσο η άμυνα, όσο και ο τερματοφύλακας μας, ήταν στην σωστή θέση όταν χρειάστηκε.

Στο 75΄ο Γιώργος Τζαγγόπουλος προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές καθώς ο Δημήτρης Λιάμης και ο Γιάννης Λάκης αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, στον αγώνα πέρασαν ο Γιάννης Μίχος και Νίκος Παπανδρέου.

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έδωσε χώρο στους γηπεδούχους θέλοντας  να κρατήσει το 0-1 και στην επίθεση απειλούσε με αντεπιθέσεις.

Στο 85΄ο Χρήστος Μανώλης έδωσε την θέση του στον αγώνα στον Βαγγέλη Χάτσιο κλείνοντας τις αλλαγές για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

Στο 89΄ο Σάκης Παντόπικος έκανε την απόκρουση του αγώνα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ απέκρουσε ωραία την επικίνδυνη κεφαλιά του επιθετικού  του Μέγα Αλέξανδρου.

Στα 5 λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε τίποτα και η λήξη του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να πανηγυρίζουν για την μεγάλη νίκη και την πρωτιά στο πρωτάθλημα.

Τελικό αποτέλεσμα :

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας -ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 0-1

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. 

Αλλαγές : ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: