Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Καστοριά: Τιμητική διάκριση στους πρωταθλητές κωπηλασίας …«ξαναβαφτίζεται» το προπονητικό κέντρο

 


Ο Δήμος Καστοριάς αποφάσισε ομόφωνα την μετονομασία του κτίριου Προπονήσεων του Ναυταθλητικού Κέντρου του Δήμου Καστοριάς σε Προπονητικό Κέντρο Ναυτικών Αθλημάτων «Χριστίνας Γιαζιτζιδου - Γιάννη Χρήστου».
Η εισήγηση στο ΔΣ του Ομίλου, του Δημάρχου Καστοριάς Εμ. Χατζησυμεωνίδη, αναλυτικά έχει ως εξής::«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που σήμερα θα εισηγηθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, την βράβευση των Παγκόσμιων Καστοριανών Πρωταθλητών Κωπηλασίας Χριστίνας Γιαζιτζίδου και Γιάννη Χρήστου,των μεγάλων Ελλήνων Αθλητών με συνεχείς παγκόσμιες διακρίσεις, με μεγάλες κατακτήσεις σε Διεθνή και Παγκόσμια Πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, η επιτυχία των οποίων μας γέμισε συγκίνηση, χαρά και Εθνική Υπερηφάνεια.
Τα λόγια είναι λίγα για να αποδώσουν την πρέπουσα τιμή και αξία στους μεγάλους αυτούς αθλητές που δοξάζουν την Ελλάδα μας και ιδιαίτερη Πατρίδα τους την Καστοριά. Τους διαβεβαιώνουμε όμως ότι, Πιστεύουμε σε αυτούς. Είμαστε περήφανοι για την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό. Γιατί με τους αγώνες τους βρίσκονται ανάμεσα στους μεγάλους Έλληνες Αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και που αποτελούν το όνειρο και την δικαίωση κάθε αθλητή. Γιατί αποτελούν πρότυπα για τη νέα γενιά, η οποία χρειάζεται όραμα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Γιατί πρεσβεύουν τα αθλητικά ιδεώδη και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον.
Η Πατρίδα μας, ο Δήμος Καστοριάς, όλοι οι πολίτες οφείλουμε να στηρίξουμε, να ενισχύσουμε και να τιμήσουμε τους Αθλητές μας ώστε να γευτούμε και άλλες μεγάλες Αθλητικές κατακτήσεις Για όλους τους παραπάνω λόγους εισηγούμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, ο Δήμος Καστοριάς να τιμήσει τους Καστοριανούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές Κωπηλασίας Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Γιάννη Χρήστου. ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την προσφορά τους στο Ελληνικό Αθλητισμό και στην ιδιαίτερη Πατρίδα τους την Καστοριά, να ονομασθεί το κτίριο Προπονήσεων του Ναυταθλητικού Κέντρου του Δήμου Καστοριάς σε Προπονητικό Κέντρο Ναυτικών Αθλημάτων "Χριστίνας Γιαζιτζιδου - Γιάννη Χρήστου"».
onsports.gr

το διαβάσαμε εδω:betskas

Δεν υπάρχουν σχόλια: