Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Α. Νικολούλη: Σε ξένη γη θάβουν τον Κωστή - Γκάφα της ασφάλειας Αθηνών

 

kozanilife

ΣΕ ΞΕΝΗ ΓΗ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ - ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του Κωστή Πολύζου. Η ψυχή του άτυχου νέου δεν ησυχάζει και η οργή συγγενών και φίλων φουντώνει.Τρείς μήνες μετά την ανεύρεση του πτώματος του και δέκα μήνες από τη στυγερή δολοφονία του,οι εκτελεστές του κατάφεραν να ξεφύγουν απ΄ την τσιμπίδα του νόμου.Σα να μην έφτανε αυτό, αποφασίστηκε να ταφεί το παιδί μακριά απ τη γη που το γέννησε.

Οι συγγενείς του ζητούσαν να το θάψουν δίπλα στον νεκρό πατέρα του, στη Σιάτιστα Κοζάνης οπου έζησε μέχρι τα 23του χρόνια. Η μητέρα του όμως και ο πατριός του, είχαν διαφορετική άποψη.Πήραν το κομματιασμένο απ΄ τα σκυλιά και τα άγρια ζώα πτώμα του, για να το κηδέψουν με μυστικότητα στην Ελευσίνα. Στην περιοχή αυτή μετοίκησαν μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος.Οι πληροφορίες του ''Τούνελ'' λένε ότι η ταφή έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, χωρίς τους φίλους και τους ανθρώπους που ο Κωστής αγάπησε.

Η Ασφάλεια Αθηνών, που σαν ειδική ανέλαβε να θοηθήσει την αστυνομία της Κοζάνης, έκανε κυριολεκτικά μια τρύπα στο νερό. Καθυστερούσε όλο αυτόν τον καιρό τις έρευνες και όταν κλήθηκε να ρίξει φώς, έσπρωξε με λάθος χειρισμούς την υπόθεση στο σκοτάδι.Περιορίστηκε, όπως λένε στο ''Τούνελ'' ιθύνοντες της ΕΛ.ΑΣ, σε τυπικές καταθέσεις των υπόπτων, ξαφνιάζοντας τους πάντες.Το μπαλάκι το ρίχνουν τώρα στην Εισαγγελία της Κοζάνης, για να βγάλει το φίδι απ την τρύπα.

''Τρίζουν τα κόκκαλα του Κωστή και ησυχία δεν βρίσκει'', μας λένε φίλοι του, που αδυνατούν να πιστέψουν τα όσα συμβαίνουν.

anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: