Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ατύχημα και στην Ποριά

 

Στο σημείο στην είσοδο της Ποριάς, κοντά στο γήπεδο εδώ και χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου από τον παγετό.
Ωστόσο, όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα κάθε φορά που οι δρόμοι παγώνουν στο σημείο αυτό στο οποίο λόγω και της κατηφόρας συγκεντρώνονται πολλά νερά, τα οποία στην συνέχεια παγώνουν μετατρέπεται σε πραγματική παγίδα για τους οδηγούς που πολύ εύκολα χάνουν τον έλεγχο. Ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο χθες το πρωϊ όπου το όχημα κατευθυνόμενο προς την Καστοριά, πάνω στη στροφή του γηπέδου της Ποριάς, έχασε τον έλεγχο εξαιτίας του παγετού με αποτέλεσμα να βρεθεί σε παρακείμενα χωράφια.
Από τον εν λόγω ατύχημα τραυματίστηκαν και τα 3 άτομα που επέβαιναν στο όχημα και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς. To θέμα είναι πολύ σοβαρό και έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι απαιτούνε από τους υπεύθυνους να κάνουν τις ανάλογες παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να μη θρηνήσουμε στο μέλλον θύματα αλλά και να εξαλειφθούν τα ατυχήματα.
Πηγή:sentra.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: