Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

«Επίσκεψη του Προέδρου της Αρμένικης Ομοσπονδοίας Στίβου κ. Ρομπέρτ Εμιγιάν στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς»

 

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλο πραγματοποίησε, σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου, ο ελληνικής καταγωγής Πρόεδρος της Αρμένικης Ομοσπονδίας Στίβου και τέως αθλητής κ. Ρομπέρτ Εμιγιάν, κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ στο άλμα εις μήκος  από το 1987 με άλμα 8,86μ, που αποτελεί την κορυφαία επίδοση στην γηραιά ήπειρο ακόμη και σήμερα.
Ο κ. Εμιγιάν συνοδευόταν από τον Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ  κ. Παναγιώτη Δημάκο, ο μέλος του ΔΣ ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας κ. Ιάκωβο Πετσούλα, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας κ. Σαρρή Δημήτριο καθώς και τον Διευθυντή Αγώνων ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιο Ράπτη.
Η επίσκεψη του κ. Εμιγιάν  στην πόλη μας εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης επίσκεψης του στη Δυτική Μακεδονία με στόχο την προώθηση και ανάδειξη αθλητικών δραστηριοτήτων στην περιοχή μας, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας αλλά και τη συντονισμένη προσπάθεια όλων των  εμπλεκόμενων φορέων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον κ. Εμιγιάν και τον  συνεχάρει για την συνεχή ενασχόληση του με τον αθλητισμό, καθώς η διατήρηση των αξιών του αθλητισμού δημιουργούν πνευματική και ψυχική ανάταση  αλλά και πρότυπα στους νέους που αξίζει να τα υιοθετούν. Ο κ. Εμιγιάν από την πλευρά του δήλωσε  ότι  «χαίρεται που βρήκε έναν Αντιπεριφερειάρχη με μεγάλη αθλητική καρδιά και υποστηρικτή των αθλητικών δρώμενων της περιοχής»

Στο τέλος της συνάντησης  ο Αντιπεριφερειάρχης του ευχήθηκε  καλή διαμονή στην πόλη μας  και ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: