Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΓΙΑ SERVICE

Ζάμπλουτος Σαουδάραβας Σεϊχης, ιδιοκτήτης πανάκριβου σπορ αυτοκινήτου μάρκας Lamborghini. Μέχρι εδώ η είδηση κάθε άλλο παρά ασυνήθιστη ή παράξενη είναι. Όταν όμως ο περί ου ο λόγος Σεϊχης αποφασίζει πως το κάθε άλλο παρά συνηθισμένο τετράτροχό του – το ίδιο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο … Batman στην τελευταία ταινία «The Dark Knight» – πρέπει να αλλάξει λάδια και να κάνει σέρβις, τότε τα πράγματα περιπλέκονται!

Ο ευτυχής και προφανέστατα απίστευτα πλούσιος Σαουδάραβας έκρινε πως οι ντόπιοι μηχανικοί δεν είναι ικανοί ούτε λάδια να αλλάξουν στο καμάρι του, έτσι η επιλογή του ήταν μονόδρομος: έκανε την Lamborghini Murciélago LP640 «πακέτο», την φόρτωσε σε ένα αεροσκάφος της Qatar Airways και την έστειλε για σέρβις στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Βρετανία!!! Μόλις 6.500 μίλια δρόμος πήγαινε-έλα.

Για την ιστορία το σέρβις του αυτοκινήτου κοστολογήθηκε στις 3.552 λίρες στερλίνες και τα … μεταφορικά του στις 21.000 λίρες!

Η είδηση – και η σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Sun – έκαναν τον γύρο του κόσμου και ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών, κυρίως από ακτιβιστές αλλά και από περιβαλλοντικές ενώσεις. Όσοι διαμαρτύρονταν εστίαζαν στο πόσο μπορεί να μολύνει την ατμόσφαιρα ένας «αηδιαστικά πλούσιος» που δεν ξέρει τι να κάνει με τα λεφτά του, η απάντηση όμως ήρθε πληρωμένη από τον εκπρόσωπο Τύπου της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini. Ο οποίος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο μια τέτοια κίνηση εκ μέρους ενός αγοραστή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου γίνεται πρωτοσέλιδη είδηση, από τη στιγμή που πρέπει να θεωρηθεί συνηθισμένη (!) για το προφίλ των ιδιοκτητών της συγκεκριμένης φίρμας που φαίνεται πως δεν εμπιστεύονται τα αποκτήματα τους παρά μόνον σε εκείνους που τα δημιούργησαν.

Και θέλοντας να μας αποδείξει του λόγου το αληθές αποκάλυψε πως κάτι ανάλογο (έστειλαν δηλαδή τα αυτοκίνητά τους πίσω στο εργοστάσιο για ένα απλό σέρβις) έπραξαν στο παρελθόν κι άλλοι διάσημοι ιδιοκτήτες όπως ο αειθαλής (;) ρόκερ Rod Stewart και ο γνωστός και μη εξαιρετέος ποδοσφαιριστής (;) David Beckham.

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2008/08/car-sent-for-serviceby-plane/#ixzz1kBYNAjBu

Δεν υπάρχουν σχόλια: