Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Προεκλογικό ρουσφέτι στους μεγαλοεργολάβους τα “κέντρα κράτησης” λαθρομεταναστών! Ετοιμάζονται να…ξεκοκαλίσουν 250 εκατομμύρια ευρώ!

 

Τι κάνει κάποιος που έχει ωφεληθεί και προσδοκά ΚΙ ΑΛΛΑ ωφέλη, όταν οι…δουλειές των “φίλων” και ευεργετών του είναι πεσμένες; Ιδού: “Τη δημιουργία 30 κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας προανήγγειλε  ο υπουργός Προστασίας του Πόλιτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ύστερα από σχετική συνάντηση που είχε με τους περιφερειάρχες. Το κόστος λειτουργίας των κέντρων εκτιμάται στα 250 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από ευρωπαϊκούς πόρους.
Επειδή μερικοί από την περιφέρεια θα πουν ότι “δεν θέλουμε να φύγουν οι λαθρομετανάστες από το κέντρο της Αθήνας”, ας σκεφτούν πως: Με 30 κέντρα δεν λύνεται σε καμία περίπτωση, ούτε καν…αγγίζεται το πρόβλημα: Πόσους θα “φιλοξενεί” το κάθε κέντρο; 500; 1000; Κάντε έναν πολλαπλασιασμό: 30 επί 1.οοο μας κάνουν 30 χιλιάδες!

Δεδομένου ότι ΜΟΝΟ στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με επίσημες στατιστικές, υπάρχουν πάνω από μισό εκατομμύριο λαθρομετανάστες, τότε και ο πλέον ανίδεος αντιλαμβάνεται πως  η “λύση” των κέντρων είναι μια τρύπα στο νερό!

- Η όλη “κινητοποίηση” γίνεται αφενός για πολιτικούς λόγους – μπας κι αρπάξουν κανένα ψηφαλάκι παριστάνοντας τους μεταναστοφάγους – αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!!!

- 250 εκατομμύρια ευρώ ζεστό χρήμα (ΑΝ κοστίσει τόσο και δεν μπουν κι από…αλλού) είναι κυριολεκτικά…μάννα εξ ουρανού για ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

- Επίσης, τα συγκεκριμένα κέντρα θα “ανοίξουν” θέσεις εργασίας, στις οποίες θα βολευτούν αρκετοί ημέτεροι της ΠΑΣΟΚ – ΝΔ Α.Ε, ως προεκλογικό ρουσφέτι!
Αυτή είναι η αλήθεια, για να μη σας παραμυθιάζουν τα δύο κόμματα που ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!

http://papaioannou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: