Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

8!!! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ…

 

8!!!

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ…

Ασυγκράτητος, ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στον αγώνα της Κυριακής, προσέφερε γκολ και θέαμα στους φιλάθλους του και φιλοδώρησε με οχτώ γκολ την ομάδα της Αγίας Κυριακής.

Από την αρχή της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, μετατρέποντας με την επιθετική του υπεροχή τον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο και τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Σάκη Παντόπικο σε θεατή θέσης V.I.P.

Η επιθετική κυριαρχία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου καταδεικνύετε και από το γεγονός πως η Αγία Κυριακή έβαλε δύο αυτογκόλ στον αγώνα, με τους αμυντικούς της να μην μπορούν να αντέξουν στον ξέφρενο ρυθμό των παικτών του Νίκου Εμμανουηλίδη.

Το φιλμ του αγώνα:

3΄ Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην επίθεση σουτ του Λιάπη έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

4΄Η μπάλα μετά από σέντρα φτάνει στον Γιάννη Λάκη που μέσα από την μικρή περιοχή σουτάρει και η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.

6΄Σέντρα σουτ του Αλέξανδρου Λιάπη, την κεφαλιά πιάνει ο Γιάννης Λάκης με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από επέμβαση και του τερματοφύλακα.

8΄Μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου ο Τάσος Λάκης σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο τερματοφύλακας της Αγίας Κυριακής μπλοκάρει.

9΄Η επιθετική περιοχή του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ καρποφόρησε όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των Γιάννη και Τάσου Λάκη, ο τελευταίος σέντραρε και ο Αλέξανδρος Λιάπης μέσα από την περιοχή με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0

11΄Ο Αλέξανδρος Λιάπης πασάρει ωραία στον κενό χώρο και στο ύψος του πέναλτι, ο επερχόμενος Θόδωρος Βλαχόπουλος σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

15΄Μετα από ωραία σέντρα του Λιάπη, ο Γιάννης Λάκης σουτάρει δυνατά μέσα από την μικρή περιοχή και αναγκάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε νέα απόκρουση.

18΄Μετά από πλάγιο άουτ του Αντώνη Στασινόπουλου που στέλνει την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και στον Γιάννη Λάκη, ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ διπλασιάζει τα τέρματα του, όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια ο Γ. Λάκης ελευθερώνετε σουτάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 2-0 Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

20΄Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του Δικεφάλου λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, ο Βλαχόπουλος σουτάρει δυνατά και αναγκάζει τον τερματοφύλακα να αποκρούσει σε κόρνερ.

21΄Την εκτέλεση του κόρνερ αναλαμβάνει ο Θόδωρος Βλαχόπουλος και την πολύ καλή σέντρα αξιοποιεί ο προωθημένος Δημήτρης Τομόπουλος που πήδηξε πιο ψιλά από όλους και με ωραία δυνατή κεφαλιά στέλνει την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα της εστίας της Αγίας Κυριακής. 3-0 ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

25΄Ο Αλέξανδρος Λιάπης σεντράρει από πλάγια θέση, ο αμυντικός της Αγίας Κυριακής στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 4-0 για τον Δικέφαλο του Κωσταραζίου.

27΄Η μπάλα μετά από πάσα του Λιάπη φτάνει ωραία στον Τάσο Λάκη που μέσα από την περιοχή σουτάρει και ο τερματοφύλακας διώχνει για άλλη μια φορά.

37΄’Ενας ακόμη ωραίος συνδυασμός στην επίθεση μεταξύ Βλαχόπουλου και Καλόγηρου αυτός σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο τερματοφύλακας των φιλοξενημένων αποκρούει και πάλι.

38΄Την ευκαιρία για γκολ χάνει αυτήν την φορά ο Τάσος Λάκης όταν η μπάλα πέρασε λίγο άουτ μετά από πλασέ του μέσα από την μικρή περιοχή.

Αποτέλεσμα ημιχρόνου :

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Αγία Κυριακή 4-0.

47΄Στην πρώτη επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ο Παναγιώτης Μπέλλος από πλάγια θέση σεντράρει ωραία και την μπάλα στέλνει για δεύτερη φορά στον αγώνα ο αμυντικός της Αγίας Κυριακής στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του. 5-0 ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

48΄Μετά την σέντρα του γκολ, ο Γιάννης Λάκης κλέβει την μπάλα και βγάζει τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην επίθεση. Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Τάσος Λάκης σουτάρει και βλέπει την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της Αγίας Κυριακής.

50΄Νέα επίθεση για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, αυτήν την φορά την μπάλα άλλαξαν ωραία ο Γ. Λάκης με τον Λιάπη, ο τελευταίος σουτάρει και η μπάλα περνά λίγο άουτ.

53΄Ότι δεν κατάφερε στο 50΄το έκανε τώρα ο Αλέξανδρος Λιάπης, όταν σουτάρει δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 6-0 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

56΄Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, βγαίνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος και μπαίνει ο Χρήστος Σκανδάλης.

58΄Δεύτερη αλλαγή στην θέση του Σταύρου Καλόγηρου περνά ο Τάσος Νατσούλης.

60΄Τις αλλαγές για την ομάδα του Κωσταραζίου κλείνει ο Βασίλης Βασιλείου που πέρασε στον αγώνα στην θέση του Θ, Βλαχόπουλου.

63΄7-0 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ με τον Αλέξανδρο Λιάπη να είναι ο σκόρερ, όταν μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια των παικτών η μπάλα φτάνει σε αυτόν που με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής την στέλνει στα δίχτυα.

66΄Η σέντρα του Γ. Λάκη βρίσκει τον Χρήστο Σκανδάλη μόνο του μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο νεαρός παίκτης δεν χάνει την ευκαιρία και στέλνει την μπάλα για 8η φορά στα δίχτυα της Αγίας Κυριακής.

Τελικό Αποτέλεσμα :

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Αγία Κυριακή 8-0.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ,ΛΙΑΜΗΣ , ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. 

Αλλαγές : ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ.

http://paokkostaraziou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: