Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την δήθεν υποψηφιότητα του Μανώλη Φουντεδάκη

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Τ.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Καστοριά, 23 Μαρτίου 2012

Με έκπληξη σήμερα το πρωί ενημερώθηκα από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι ο κ. Φουντεδάκης Μανώλης ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καστοριάς την υποτιθέμενη «υποψηφιότητα» του ως βουλευτής στο Νομό Καστοριάς του κινήματος μας Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Ως υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οφείλω να ενημερώσω τους φίλους και τα μέλη του κινήματος μας, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, ότι ο κ. Φουντεδάκης Μανώλης δεν αποτελεί ούτε φίλο ούτε μέλος του κινήματος μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εκπροσωπήσει την Χρυσή Αυγή στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους προέβη στην συγκεκριμένη αναληθή δήλωση, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση δεν προέρχεται από την κεντρική διοίκηση του κινήματος μας.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι εάν ο κ. Φουντεδάκης επαναλάβει ανάλογου περιεχομένου δηλώσεις, μη ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα και στερούμενες εξουσιοδότησης της κεντρικής διοίκησης του κινήματος μας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας στο μέτρο που αυτές θίγουν το κύρος και την υπόληψη της Χρυσής Αυγής.

Συνοψίζοντας θα ήθελα να τονίσω πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τόσα σοβαρά προβλήματα, το κύριο μέλημα του κινήματος μας εστιάζεται στο να προσφέρει τα πάντα για το καλό της πατρίδας και για τους Έλληνες και δεν μπορεί να ασχολείται με τον κάθε τυχάρπαστο που αυτοδιαφημίζεται στο όνομα της Χρυσής Αυγής.

Με εκτίμηση,

Τούφας Στέργιος

Υπεύθυνος Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας

Λαϊκού Σύνδεσμου-Χρυσή Αυγή

ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/2012/03/blog-post_9926.html#ixzz1pyNy9ULt

1 σχόλιο:

apolnarama είπε...

Κάποιοι επικαλούνται την εύνοια κομμάτων για να προβληθούν προσωπικά! Α... και να μην ξεχάσω... ο Φουντεδάκης ένα μήνα πριν φώναζε και διαλαλούσε πως εντάσσεται στο πλευρό του ΠΑΜΕ........!!!
Από την άκρα αριστερά στην άκρα δεξιά;........ εκκρεμές;
ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ.....!