Σάββατο 21 Απριλίου 2012

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΟ Καλοχωρίου – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

 

 

 

Κυριακή 22 Απριλίου

Γήπεδο : Καλοχωρίου

Έναρξη : 17:00

Η 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος έχει ντέρμπι. Ο δεύτερος εναντίον του πρώτου ή αν προτιμάται ΠΑΟ Καλοχωρίου – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ την Κυριακή στις 17:00 στο Καλοχώρι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Τοπαλίδης Λ. και βοηθοί οι κ. Δημητριάδης Ι. και  Σταγγόλης Χ.  

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι καλείτε να αγωνιστεί εκτός έδρας. Αυτήν την φορά θα ταξιδέψει στο Καλοχώρι όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΟ. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά την επιβλητική νίκη με τέσσερα γκολ μέσα στο Χιλιόδεντρο βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο και η πεποίθηση για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα είναι δεδομένη.

Ο αντίπαλος του Δικεφάλου, η ομάδα του Καλοχωρίου φιγουράρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς προερχόμενη από μεγάλη σε έκταση νίκη με7-1 επί της Αγίας Κυριακής. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 75 γκολ ενώ η άμυνα της βρίσκεται στην τέταρτη θέση με παθητικό 31 τέρματα.

Διαθέτει στο δυναμικό της αρκετούς έμπυρους ποδοσφαιριστές που ξέρουν καλά την κατηγορία και παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν θα επιδιώξει την νίκη, ένα αποτέλεσμα που αν έρθει και με μόλις τρείς αγωνιστικές να απομένουν θα τον φέρει αγκαλιά με την άνοδο του στην επόμενη κατηγορία.

http://paokkostaraziou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: