Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Και πάλι ελπίζει σε βροχή ο Alonso

 

Ο Fernando Alonso ελπίζει για μεικτές καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του κινεζικού GP της Κυριακής για να βοηθήσει να ωθήσει τις πιθανότητές του για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Alonso κέρδισε στον αγώνα που εμφανίστηκε η βροχή στο Grand Prix Μαλαισίας πριν από τρεις εβδομάδες και αρχίζει από την ένατη θέση στο στη Σαγκάη αύριο. Η τελευταία πρόβλεψη του καιρού δείχνει ότι θα είναι στεγνά για την Κυριακή, αλλά μετά τη βροχή που έπεσε την Παρασκευή ο Alonso ελπίζει για περισσότερη την ημέρα του αγώνα.

«Όσες περισσότερες μεταβλητές τόσο το καλύτερο για μας», είπε στο BBC. «Αρχίζουμε από την ένατη θέση και σε ένα κανονικό αγώνα, αν τελειώσεις ένατος έχεις δύο βαθμούς, γι ‘αυτό είναι καλύτερα να διακινδυνεύσουμε. Δεν υπάρχουν πολλά να χάσουμε εκκινώντας ένατοι έτσι είναι καλύτερα αν έχουμε μια τρελή κούρσα.»

Αλλά ακόμη και αν παραμένουν στεγνές συνθήκες, ο Alonso είναι σίγουρος για την αναρρίχηση από τη θέση εκκίνησης του.

«Στο Q3 κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε γύρο, που είναι ο ένατος και έχουμε ένα δύσκολο αγώνα μπροστά μας», είπε. «Αλλά πρέπει να πούμε ότι την Κυριακή ότι το αυτοκίνητο βελτιώνεται συνήθως έτσι ίσως αύριο θα δούμε μια καλύτερη απόδοση, αλλά πρόκειται να είναι σκληρά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: