Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ:ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !!! ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 90΄ΛΕΠΤΑ!!!

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 στο ντέρμπι κορυφής με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος στον αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο του Κωσταραζίου.
Ήταν ένας αγώνας με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, γεμάτος πάθος και δύναμη από τους ποδοσφαιριστές και τον δύο ομάδων που κυνήγησαν ως το τέλος την νίκη.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού πιέζοντας την άμυνα της Καλλιθέας. Ήταν αυτός που δημιούργησε τις πρώτες φάσεις για γκολ ,με καλύτερη την ευκαιρία που έχασε ο Αλέξανδρος Λιάπης με την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα, όταν το σουτ που δοκίμασε μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.
Ότι δεν κατάφερε ο Λιάπης στο 10΄το έκανε στο 15΄ όταν μετά από σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή μπήκε στην πορεία της μπάλας και με ένα υπέροχο γκολ κλάσης έβαλε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπροστά στο σκορ με 1-0.
Ο σκόρερ πνίγηκε στις αγκαλιές τον συμπαικτών του, ενώ το 1-0 έστειλε στον έβδομο ουρανό τους οπαδούς του Δικεφάλου, που κατέκλεισαν κάθε γωνιά του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου και με τα συνθήματα τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδιναν δύναμη στους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας.
Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ συνέχισε να πιέζει και για ένα δεύτερο δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες, με εξέχουσα αυτήν στο 24΄, όταν ο Δημήτρης Τομόπουλος πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή ,δεν κατάφερε όμως να την στείλει στα δίχτυα, με την μπάλα να περνά άουτ.
Η ομάδα της Καλλιθέας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 36΄, όταν μετά από λάθος για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στο χώρο του κέντρου, η μπάλα πήγε στον επιθετικό του Μέγα Αλέξανδρου που μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-1.
Στα λεπτά που απέμειναν δεν άλλαξε τίποτα και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1 για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Αποτέλεσμα Ημιχρόνου :
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Μέγα Αλέξανδρος Καλλιθέας 1-1.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, οι Παντόπικος, Δήμτσιος Πέτρος, Τομόπουλος Δημήτρης προεξέχοντος τον Νίκο Τσιτσή όμως, με αυτοθυσία και τις καίριες επεμβάσεις τους κράτησαν την εστία του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ανέπαφη.
Οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να πάρουν ξανά τον έλεγχο του και σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έδωσαν φρεσκάδα στην ομάδα να δημιουργήσουν ξανά ευκαιρίες για γκολ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα μάλιστα δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, οι Γιάννης Λάκης και Πέτρος Δήμτσιος όμως στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια.
Το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε και έτσι η ισοπαλία σφράγισε το ντέρμπι. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τελικό Αποτέλεσμα :
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Μέγα Αλέξανδρος Καλλιθέας 1-1.
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, , ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ,ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. 
Αλλαγές : ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: