Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ - ΝΙΚΗ – ΠΡΩΤΙΑ – ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

Στον αγώνα  για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έκανε το αυτονόητο και κέρδισε με 0-1 στην έδρα του Α.Γ.Σ. Χιονάτου.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανείς και για το ότι η νίκη ήρθε με μόλις ένα γκολ , οφείλετε στην πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο Χιονάτο.

Ο αγώνας δεν χρήζει ιδιαίτερο σχολιασμό αφού ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είχε από την αρχή ως το τέλος τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργώντας  αρκετές ευκαιρίες για γκολ και μη κινδυνεύοντας σε κανένα σημείο των 90΄λεπτών να δεχτεί κάποιο τέρμα.

Το γκολ της νίκης μπήκε στο 25΄,όταν μετά από φάουλ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, και το εκτέλεσε πολύ καλά ο Θοδωρής Βλαχόπουλος στέλνοντας την μπάλα στην καρδία της αντίπαλης άμυνας, ο προωθημένος στην επίθεση Δημήτρης Τομόπουλος  πήρε ωραία την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Όπως προαναφέραμε η νίκη θα μπορούσε να έρθει και με περισσότερα γκολ αν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν έβρισκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που είπε όχι  με τις αποκρούσεις του σε περισσότερα από ένα γκολ.

Στο ποδόσφαιρο όμως αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί τις νίκης, που καταγράφηκαν στο ενεργητικό του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ο οποίος  με 51 φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η νίκη επί του Χιονάτου είναι η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και η τρίτη σερί σε εκτός έδρας αγώνα για τον Δικέφαλο του Κωσταραζίου.  

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, , ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

http://paokkostaraziou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: