Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

2008-2012: ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ


Ήταν 11 Μαΐου του 2008 όταν ο Π.Α.Ο.Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στεφόταν πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς και ανέβαινε πανηγυρικά στην επόμενη κατηγορία.
Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, στο κατάμεστο γήπεδο Κωσταραζίου, που είχε εορταστικό χαρακτήρα ο Π.Α.Ο.Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κέρδισε 3-0 τις Ελπίδες Μεσοποταμίας και μαζί με την άνοδο του στην Α Κατηγορία Κέρδισε και το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ για ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία του !!!!
Το σκορ άνοιξε με ωραίο σουτ ο αρχηγός της ομάδας Τσακιρίδης Βάϊος που έπαιζε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Το 2-0 έκανε ο Χρίστος Μανώλης ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λάκης Γιάννης.
Το γλέντι που ξεκίνησε με την λήξη κράτησε ως αργά το απόγευμα.

Είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη του Δικεφάλου με 0-1 με το υπέροχο γκολ με κεφαλιά του Χρήστου Μανώλη στην Ασπροκλησιά με την οποία σφραγίστηκε η άνοδος. Σε έναν αγώνα που θα μείνει αξέχαστος και για την μεγάλη μετακίνηση των φιλάθλων του Κωσταραζίου, αφού 100 και πλέον φίλοι της ομάδας έφθασαν στο γήπεδο είτε με το λεωφορείο που ναύλωσε η ομάδα, είτε με τα αυτοκίνητα τους και με τις σημαίες τα τύμπανα τις κόρνες και τα συνθήματα τους μετέτρεψαν το γήπεδο τις Ασπροκκλησιάς σε έδρα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, αφήνοντας άφωνους τους γηπεδούχους και στέλνοντας μήνυμα ανόδου!!!

Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος που θα πιστοποιήσει την καλή δουλειά που συνεχίζεται να γίνεται στην ομάδα.

Ας θυμηθούμε όμως τους ποδοσφαιριστές εκείνης της ομάδας που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.




Π.Α.Ο.Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2007 – 2008

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
  1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
  2. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
  3. ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
  1. ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  3. ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
  4. ΛΙΓΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
  5. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  6. ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  7. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ
  8. ΔΗΜΟΓΛΟΥ ΡΑΦΑΗΛ
ΜΕΣΟΙ
  1. ΚΑΚΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
  2. ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  3. ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
  4. ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
  5. ΙΑΤΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
  6. ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  7. ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ
  8. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ
  9. ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
  1. ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
  2. ΚΟΣΚΙΝΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  3. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ
  4. ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
  5. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑΪΟΣ
  6. ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ












Δεν υπάρχουν σχόλια: