Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ελληνικές Μικρο-Ζυθοποιίες :: Ζυθοποιία Χίου - Chios Beer

 

Πριν λίγες μόνο ημέρες, συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου του 2012, εμφιαλώθηκαν τα πρώτα 1.210 μπουκάλια της Φρέσκιας, δηλαδή απαστερίωτης και αφιλτράριστης, Μπύρας Χίου ...

Για μια ακόμη φορά η νησιωτική Ελλάδα απέδειξε και κατέδειξε με πανηγυρικό τρόπο ότι είναι πρωτοπόρα στον τομέα της Ελληνικής Μικρο-ζυθοποιίας ...

Μετά τα ευχάριστα νέα που είχαμε πριν λίγους μήνες από τη Σαντορίνη, έρχεται ένα άλλο πανέμορφο και αγαπημένο μας νησί με Ιστορία και μοναδική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά να μας αιφνιδιάσει ευχάριστα ... Η Χίος !!! Χιώτικη μπύρα λοιπόν ...!

Ο Μάνος Ναζλίδης είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία και παρόλο που δεν κατάγεται από το νησί, κατάφερε με την αγάπη του για τη Χίο και τη μπύρα, να φτιάξει μέσα στο 2011 τις εγκαταστάσεις της Chios Beer που θα μας προσφέρουν από εδώ και μπρος, ακόμη μια Ελληνική Φρέσκια Μπύρα με 4,9% ABV ... που διατηρείται μόνο σε Ψυγείο !!


"Η Φρέσκια Μπύρα Χίου είναι μια νέα καινοτόμα πρόταση στην αγορά. Παράγεται και εμφιαλώνεται στον Κάμπο από τη Ζυθοποιία Χίου.

Παρασκευάζεται στον Κάμπο από εκλεκτές ποικιλίες βύνης και ολόκληρο λυκίσκο.

Ζυμώνεται και ωριμάζει σε περιορισμένης ποσότητας παρτίδες, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων.

Εμφιαλώνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής μπύρας. Κάθε παρτίδα είναι μοναδική "


Φωτογραφία από την πρώτη εμφιάλωση στις 3 Μαΐου 2012 ... 

Ζυθοποιία Χίου - Chios Beer

Ναζλίδης Νικ. Εμμανουήλ

Αγίου Μηνά 78

Κάμπος Χίου 82100

τηλ. 22710-33107 & 6973539145

http://www.chiosbeer.gr/

Ρίξτε και μια ματιά και στα παρακάτω links :: 

http://www.katarraktisvillage.com

http://www.chiospress.gr

Εμείς από τη μεριά μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ολόψυχα

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σε αυτό το ομολογουμένως δύσκολο εγχείρημα ...

και φυσικά ευχόμαστε και αναμένουμε πώς και πώς

να δοκιμάσουμε τη νέα αυτή μπύρα !!!

http://www.beeramatismoi.blogspot.com

1 σχόλιο:

Γιώργος Μ. είπε...

Μπράβο σας παιδιά, πολύ καλή ανάρτηση.Καιρός να στραφούμε σε ελληνικές μικροζυθοποιήες και μπύρες και να τις στηρίξουμε.Φτάνει πια με τις πολυεθνικές που πλούτισαν...που στο μόνο που υπερτερούν οι μπύρες τους από τις ελληνικές είναι η διαφήμιση και ΜΟΝΟ.