Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

» ΠΕΡΑΣΑΝ » ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΣΙΑΒΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ…

 

Με μία καταπληκτική προσπάθεια »πέρασαν» στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου. …
Οι Ελληνίδες αθλήτριες τερμάτισαν πρώτες με χρόνο 7: 03: 66.
Το αναμέναμε και το βλέπουμε για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο μπράβο από την Ελλάδα και ειδικά από την ΚΑΣΤΟΡΙΑ…..Οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και η Αλεξάνδρα Τσιάβου αποτελούν μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και σήμερα το απέδειξαν περίτρανα.
Το ελληνικό πλήρωμα κατέλαβε την 1η θέση της 2ης προκριματικής σειράς στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 2 Αυγούστου.
Οι Ελληνίδες ξέφυγαν με μεγάλη απόσταση από τις αντιπάλους και πέρασαν το φίνις με χαρακτηριστική άνεση και επίδοση 7:03.66. Απευθείας πρόκριση εξασφάλισαν και οι 2ες σήμερα στην ίδια προκριματική σειρά, Μπρόουνεν Ουότσον, Χάνα Έβρι-Χολ από την Αυστραλία με 7:05.30. Ο τελικός του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 4 Αυγούστου.


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/49785

Δεν υπάρχουν σχόλια: