Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΕ 10΄…

 

Το απόγευμα της Σαββάτου ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αντιμετώπισε τον Κρόνο Μανιάκων στο γήπεδο του Κωσταραζίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.
10 λεπτά ήταν αρκετά για τους παίκτες του Δικεφάλου να δώσουν στο παιχνίδι διαδικαστικό χαρακτήρα. Μόλις στο 2΄μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια ο Γιάννης Λάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα και πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο ο ίδιος παίκτης βρήκε τον δρόμο για την αντίπαλη εστία για δεύτερη φορά, κάνοντας το 2-0 και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Η πίεση στην άμυνα του Κρόνου συνεχίστηκε από του παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, που δημιούργησαν και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, ενώ οι όποιες επιθετικές πρωτοβουλίες των αντιπάλων τελείωναν εν τη γενέσει τους από την αμυντική γραμμή του Δικεφάλου.
Στο 35΄ο Γιάννης Λάκης ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας πολύ καλής επιθετικής προσπάθειας της ομάδας και μέσα από την μικρή περιοχή δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά στον αγώνα, κάνοντας παράλληλα και το πρώτο χατρικ της φετινής χρονιάς.
Το ημίχρονο βρήκε το ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να προηγείται με 3-0.
Αποτέλεσμα ημιχρόνου :
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Κρόνος Μανιάκων 3-0
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50΄είχε δοκάρι με τον Τάσο Λάκη όταν το πλασέ του βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κρόνου. Πέντε λεπτά όμως αργότερα ο ίδιος παίκτης χρήστηκε σκόρερ, όταν μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή βρήκε ωραία την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 4-0 για τον Δικέφαλο.
Ο επιθετικός μονόλογος για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ συνεχίστηκε και στο 65΄ είχε και δεύτερο δοκάρι στον αγώνα μετά από προσπάθεια του Θωμά Τομόπουλου. Στο 70΄ έγινε το 5-0 μετά από ωραίο γκολ του Θωμά Τομόπουλου, που αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ωραία επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.
Στο σημείο αυτό ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έριξε ταχύτητα και έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, που το εκμεταλλεύτηκαν παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και σε συνδυασμό με την αμυντική δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε στην ομάδα μας να σημειώσουν δύο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα σε 5-2.
Τελικό Αποτέλεσμα :
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Κρόνος Μανιάκων 5-2
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ.
Αλλαγές : ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΤΙΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΣ,ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.













Δεν υπάρχουν σχόλια: