Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Καστοριά: Δημοπρασία σαμαριών!!! (όλη η προκήρυξη)

 

Ο Προϊστάμενος Δ/νσης Δασών Καστοριάς Διακηρύσσει ότι:
Θα γίνει πλειοδοτική δημοπρασία πέντε (5) σαμαριών, που κατασχέθηκαν στην…Δασική περιοχή Πολυανέμου, Δήμου Νεστορίου Καστοριάς. Τα ανωτέρω σαμάρια παρέλαβε για φύλαξη σαν μεσεγγυούχος ο Κοσετσίδης Αντώνιος, κάτοικος Διποταμίας. Τα κατασχεθέντα σαμάρια συνόδευαν μουλάρια τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως μέσα μεταφοράς προϊόντων ξυλείας μετά από παράνομη υλοτομία.. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να λάβουν μέρος με τους πιο κάτω όρους και υποχρεώσεις.
1. Η δημοπρασία θα γίνει στο σύνολο των προϊόντων και έτσι θα λαμβάνονται οι προσφορές των πλειοδοτών.
2. Ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των 300,00€ .
3. Κανένας δεν γίνεται δεκτός στη δημοπρασία, αν δεν καταβάλει στον υπάλληλο, ο οποίος τη διενεργεί ως εγγύηση το ποσό των 100,00€ γραμμάτιο ή διπλότυπο είσπραξης ή ισόποσο εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας της χώρας, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο(1/3) της συνολικής αξίας των εκποιουμένων προϊόντων, που υπολογίσθηκε σύμφωνα με την ισχύουσα διατίμηση. Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται σ’ όσους αποσύρονται της δημοπρασίας. Κρατείται μόνον του τελευταίου πλειοδότη, η οποία επίσης επιστρέφεται με απόδειξη μετά την έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας, αφού προσκομίσει στον υπάλληλο, γραμμάτιο ή διπλότυπο είσπραξης για το σύνολο του εκπλειστηριάσματος και αφού καταβληθούν στον δικαιούχο τα κατωτέρω οριζόμενα τυχόν έξοδα δημοσιεύσεων μεταφοράς και φυλάξεως κατασχεθέντων προϊόντων.
4. Με βάση το γραμμάτιο ή διπλότυπο αυτό, η Υπηρεσία εκδίδει πιστοποιητικό βεβαίωσης της εγκρίσεως του αποτελέσματος της δημοπρασίας στο όνομα του τελευταίου πλειοδότη. Με το πιστοποιητικό αποδεικνύεται η κυριότητα των κατασχεθέντων και γίνεται η παραλαβή με ευθύνη και δαπάνη του πλειοδοτούν, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να συμμορφωθεί με τις διατάξεις και προθεσμίες παραλαβής.
5. Ο καθένας ο οποίος συμμετέχει στη δημοπρασία, έλαβε γνώση της ποιότητας και της ποσότητας των εκποιουμένων προϊόντων και υποχρεούται να προσφέρει τιμές και για την προαναφερθείσα κατηγορία προϊόντος
6. Τα τυχόν έξοδα δημοσιεύσεως, μεταφοράς , φυλάξεως των εκποιουμένων δασικών προϊόντων, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των……………………€ βαρύνουν τον τελευταίο πλειοδότη.
7.Τα πρακτικά δημοπρασίας εγκρίνει ο Προϊστάμενος Δ/νσης Δασών Καστοριάς σύμφωνα με το άρθρο 271 του Ν.Δ. 86/69 «Περί Δασικού Κώδικα»
8. Η δημοπρασία θα γίνει στο συνηθισμένο χώρο Διοικητήριο – Ημιόροφος, 3° Γραφείο την 13η του μηνός Σεπτεμβρίου 2012 ημέρα Πέμπτη και επειδή είναι μονοήμερη αρχίζει την 10η ώρα και τελειώνει την 11η ώρα ακριβώς. Σε περίπτωση αγόνου αποτελέσματος η δημοπρασία θα επαναληφθεί την 20η Σεπτεμβρίου 2012 στον ίδιο χώρο, Διοικητήριο – Ημιόροφος, 3° Γραφείο και επειδή είναι μονοήμερη αρχίζει την 10η ώρα και τελειώνει την 11η ώρα ακριβώς
Ο Προϊστάμενος Δ/νσης Δασών Καστοριάς
Λιάμης Χρήστος Δασολόγος

http://oladeka.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: