Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ - ΑΛΛΟ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ… ΑΛΛΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ !!!


 
Γράμμος Μαυροχωρίου
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 
Γήπεδο : Κωσταραζίου
Έναρξη : 15:30
Τον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα του θα δώσει ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει στις 15:30 τον Γράμμο Μαυροχωρίου.
Ο Γράμμος Μαυροχωρίου βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς έναν λιγότερο από τα Γραμμοχώρια και την Δόξα Κορησού που ισοβαθμούν στην 2η θέση. Ξεκίνησε το Πρωτάθλημα με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και την πρώτη του ήττα την γνώρισε από την Καστοριά την 5η αγωνιστική με 2-1. Ηττήθηκε και το περασμένο Σάββατο αυτήν την φορά εντός έδρας από τον Ηρακλή Πολυκάρπης με 0-1.
Διαθέτει την 3η καλύτερη άμυνα στο Πρωτάθλημα αφού έχει δεχθεί μόλις τέσσαρα γκολ και 6η καλύτερη επίθεση με 10 τέρματα. Να σημειώσουμε εδώ πως η ομάδα του Μαυροχωρίου δεν σκόραρε μόνο την περασμένη αγωνιστική ενώ η αμυντική της γραμμή κράτησε ανέπαφη την εστία της σε τρία ματς.
Διαθέτει ένα σύνολο από παίκτες με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία και πολύ ταλέντο. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη στον αγωνιστικό χώρο που η δύναμη της εντοπίζεται μέσω επιθετικά με παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά ανά πάσα στιγμή.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο Πρωτάθλημα, 1-1 με το Νταηλάκι εκτός έδρας και 1-1 την περασμένη αγωνιστική με την Αστραπή στο Κωσταράζι. Δύο ισοπαλίες με δυνατές ομάδες που συνδυάστηκαν με καλές εμφανίσεις και από ατυχία και απειρία οι παίκτες του Δικεφάλου δεν πανηγύρισαν την νίκη.
Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς έχοντας ρεκόρ 1 νίκη 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έχει πετύχει αλλά και έχει δεχθεί γκολ σε κάθε του αγώνα στις έξι αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του Νίκου Εμμανουηλίδη έχουν μπροστά τους ένα ακόμη μεγάλο εμπόδιο που πρέπει να περάσουν στην προσπάθεια τους για την επίτευξη του στόχου και το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει με πίστη στους εαυτούς και στο ταλέντο τους και με ομαδική προσπάθεια.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ντούκας Α. με βοηθούς τον κ. Γκλαβίνα Χ. και τον κ. Ρόντση Κ.












Δεν υπάρχουν σχόλια: