Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Βασιλιάς της σκόνης ο Φέτελ

 



Βασιλιάς της σκόνης ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν πτοήθηκε από τη σκόνη της Ινδίας, συνέχισε το... βιολί του και κατέκτησε άλλη μια pole position. Ένα-δύο της Red Bull, με τον Μαρκ Γουέμπερ να είναι δεύτερος. Πέμπτος ο Αλόνσο.
Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε το Γκραν Πρι της Ινδίας, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να επιβεβαιώνει τα προγνωστικά, να συνεχίζει την... αντεπίθεσή του και να κυριαρχεί στις κατατακτήριες δοκιμές. Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες, αφού η υγρασία έκανε ολισθηρή την πίστα, ενώ η σκόνη δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη ζωή των πιλότων.
Όμως, ο Φέτελ δεν πτοήθηκε και συνέχισε ακάθεκτος το... έργο του. Ο Γερμανός ήταν και πάλι ανίκητος και κατέκτησε μια ακόμα pole position, η οποία τον φέρνει πιο κοντά στη νίκη, που θα του δώσει περαιτέρω προβάδισμα στη διεκδίκηση του τίτλου.
Μάλιστα, η Red Bull έδειξε γι' άλλη μια φορά πως διαθέτει το καλύτερο μονοθέσιο πραγματοποιώντας το 1-2 με τον Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος ήταν μόλις πέντε εκατοστά πίσω από τον ομόσταβλό του. Τρίτος κατετάγη ο Λιούις Χάμιλτον, με τον Τζένσον Μπάτον να ακολουθεί και τις δυο McLaren να προσπαθούν να «πιάσουν» τους «κόκκινους ταύρους».
Πηγή: gazzetta.gr
http://www.enikos.gr/







Δεν υπάρχουν σχόλια: